کد خبر : 54820
تاریخ انتشار : یکشنبه 13 آبان 1403 - 14:16

پدری که پسرش را به قتل رسانده بود، جان باخت

پدری که پسرش را به قتل رسانده بود، جان باخت

گلپایگان _فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان از کشف راز قتل جوانی ۱۸ ساله با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، سرهنگ علی اصغر محمدی فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی مراجعه خانمی به کلانتری ۱۱ شهرستان گلپایگان و اعلام گزارشی مبنی بر اینکه فرزندش مدت یک ماه است مفقود شده در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا کارآگاهان پلیس آگاهی با اقدامات پلیسی سرنخی در خصوص اختلافات فرد مفقود شده با پدرش به دست آورده و همین موضوع ظن پلیس را در خصوص اینکه پدر خانواده نقشی در مفقودی فرزندش داشته باشد برانگیخت.

فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان ادامه داد: تحقیقات در این خصوص ادامه داشت تا اینکه پدر فرد مفقود شده از ظن پلیس به خود مطلع و شبانه و پیش از اینکه مأموران وی را دستگیر کنند با ضربات چاقو صدمات جدی به خود وارد آورده که توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد.

محمدی افزودند: پس از حضور مأموران در بیمارستان و در تحقیقات صورت گرفته پدر اعتراف کرد حدود یک ماه قبل به دلیل اختلاف خانوادگی و در پی درگیری با فرزندش وی را به قتل رسانده و جسد وی را دفن کرده که در این خصوص مأموران به همراه بازپرس ویژه قتل به محل مورد نظر اعزام و موفق به کشف جسد شدند.

سرهنگ محمدی خاطرنشان کرد: پدر مقتول که به خود آسیب جدی زده بود در بیمارستان جان خود را از دست داد که در این خصوص پرونده تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارجاع داده شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc