به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم بزرگداشت ثبت جهانی هنر قلمزنی اصفهان اظهار کرد: متأسفانه عمده مشکل امروز اصفهان که میراث تاریخی ما را تهدید میکند مبحث آب و مشکلات محیط زیستی است که سی و سه پل، پل خواجو، بناهای تاریخی برجهای کبوتر را به مرز نابودی رسانده است.
وی خطاب به مریم جلالی، معاون وزیر میراث فرهنگی گفت: شما از جانب اصفهان پیگیر قصه آب اصفهان باشید، وزارت میراث باید جدی ورود کند من چند روز قبل خدمت وزیر بودم در خصوص طومار شیخ بهایی فرمود این طومار از یک طرف سند تاریخی است و از یک طرف خود این سند سند میراثی است و کسی نمیتواند آن را نادیده بگیرد.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان ادامه داد: تقاضای من این است که وزارت میراث فرهنگی در قصه فرونشست، حقابهها و سند قطعی تاریخی شیخ بهایی به جد ورود کند، اقداماتی که در دولت شهید رئیسی شروع شده با برخی از چالشها مواجه شده من تقاضا دارم برای احیا و دریافتن و نجات وضعیت آثار تاریخی اصفهان که متعلق به کل کشور است، این مهم دنبال شود.
وی تاکید کرد: برای حل بحران آب اصفهان و مساله فرونشست همه ۲۰ نماینده استان یک صدا در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استان در بخش اجرایی و قضائی همه با یک صدا پشتیبان و پیگیر این موضوع خواهند بود.
حجتالاسلام نقدعلی با اشاره به برگزاری جلسهای با فعالان صنعت فرش دستبافت گفت: صادرات فرش دستبافت که یک زمانی بیش از ۳ میلیارد دلار آورده داشته امروز به ۵۰ میلیون دلار رسیده است، از این رو ضروری است وزیر میراث فرهنگی نسبت به اصلاح برخی از مقررات به ویژه در حوزه پیمان سپاری ارزی که واقعاً درآمد و ورودی و میزان ناچیز ارز حاصل شده را مدیریت میکند، توجه داشته باشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰