کد خبر : 56424
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 آبان 1403 - 19:15
استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور درتولید محصول زعفران
استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور درتولید محصول زعفران
مدیر باغبانی سازمان گفت:استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور درتولید محصول زعفران می باشد.
احمد رضا رئیس زاده افزود:سطح زیرکشت زعفران بالغ بر ۱۸۸۰ هکتار بوده و پیش بینی می شود که حدود از ۱۱۲۰۰ کیلو گرم محصول برداشت شود که نسبت به سال گذشته ۸۰۰ کیلوگرم افزایش خواهد داشت .
وی در ادامه افزود:شهرستانهای نطنز با سطح ۴۹۰ هکتار ، تیران و کرون ۲۷۵ هکتار، ، نجف آباد ۱۷۵ هکتار ،کاشان ۱۱۰ هکتار، آران و بیدگل ۱۰۵ هکتار ، اردستان و شاهین شهر ۱۰۰ هکتاربه ترتیب بیشترین سطح زیرکشت را نسبت به سایر شهرستانها به خود اختصاص داده اند..
مدیریت امور باغبانی سازمان ، در راستای برنامه الگوی کشت ، حمایت از توسعه کشت و فراوری زعفران را در دستور کار خود قرار داده و اقدام به برگزاری کلاسها، کارگاهها و بازدید های علمی و آموزشی و خدمات تامین پیاز به متقاضیان کشت زعفران می نماید .
به منظور تکمیل زنجیره ارزش زعفران در استان، کشت مکانیزه ،کشاورزی قراردادی وکارگاه خرید و بسته بندی محصول زعفران از زعفرانکاران استان راه اندازی شده است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰