کد خبر : 59467
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 آذر 1403 - 17:50

شهرداری اصفهان: «مسجد سیچان» فاقد ارزش تاریخی است

شهرداری اصفهان: «مسجد سیچان» فاقد ارزش تاریخی است

اصفهان- مدیر منطقه پنج شهرداری اصفهان با اشاره به تخریب سردرِ مسجد سیچان گفت: این محل به هیچ عنوان در محدوده بافت تاریخی نیست و مسجد و مغازه‌های اطراف آن نیز جزو آثار تاریخی به شمار نمی رود.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان، حسین کارگر در خصوص خبر تخریب سردرِ مسجد سیچان واقع در منطقه پنج شهرداری اصفهان که در فضای مجازی دست به دست شد، اظهار کرد: با توافقات صورت گرفته میان هیئت امنای مسجد و اداره کل اوقاف و امور خیریه و بر اساس درخواست‌های مکرر مردم برای تعیین تکلیف آزادسازی مغازه‌های بیرون مسجد برای بازگشایی گلوگاه این محدوده، تصمیم به این امر گرفته شد.

وی با بیان اینکه این درخواست‌ها از حدود ۱۲ سال پیش مطرح شده بود، افزود: ضمن تمکین ماده هفت قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران مبنی بر الزام شهرداری بر رعایت مصوبات کمیسیون ماده پنج، باید به این نکته اشاره کنم که این محل دارای کد ارتفاعی چهار است، بنابراین به هیچ عنوان در محدوده بافت تاریخی نیست و این مسجد و مغازه‌های اطراف آن نیز جزو آثار تاریخی نبوده است.

مدیر منطقه پنج شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این راستا تاکید می‌شود تنها حدود ۱۶۰ متر مربع از محوطه بیرونی ساختمان مسجد که سردرِ مسجد نیز بخشی از آن بوده، اما جزو آثار تاریخی نیست و به گلوگاهی در این محل تبدیل شده بود، با درخواست اهالی محل و هیئت امنای مسجد حاج صدرا تخریب شده است.

کارگر گفت: با توجه به اینکه این محدوده تاریخی نیست نیازی به هماهنگی با میراث فرهنگی نبود زیرا تنها برای اماکنی با میراث هماهنگ می‌شود که در محدوده تاریخی یا واجد ارزش تاریخی باشد؛ بر این اساس میراث فرهنگی نیز تأیید کرده هیچ‌گونه بنای تاریخی در این محل وجود نداشته و تخریب نشده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc