کد خبر : 60471
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 آذر 1403 - 20:20

مرگ راننده سمند بر اثر برخورد با تیر چراغ برق در اصفهان

مرگ راننده سمند بر اثر برخورد با تیر چراغ برق در اصفهان

اصفهان-سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از مرگ راننده سمند بر اثر برخورد با تیر چراغ برق در اصفهان خبر داد.

محمد شریعتی در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان اظهار کرد: ساعت ۱۷ و ۱۰ دقیقه حادثه ویژه ترافیکی به مرکز فرماندهی عملیات آتش نشانی اصفهان گزارش شد.

وی با بیان اینکه در این حادثه یک دستگاه خودروی سمند از جاده منحرف و با تیر چراغ برق برخورد کرده است، گفت: این حادثه در ورودی روستای محمودآباد اتفاق افتاده است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه نیروهای امدادی از دو ایستگاه ۲۲ و ۱۰ به محل حادثه اعزام شدند، تصریح کرد: در این حادثه یک دستگاه خودروی سمند پس از انحراف با تیر چراغ برق حاشیه خیابان برخورد کرده بود که متأسفانه منجر به فوت راننده خانم حدوداً ۴۰ ساله و محبوسی وی درون خودرو شده بود.

وی ادامه داد: با حضور آتش نشانان عملیات آزادسازی با استفاده از تجهیزات نجات و ست هیدرولیک انجام شد و مصدوم تحویل عوامل اورژانس شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc