۶۱ طرح مخابراتی درفلاورجان راه اندازی شد
به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان سلیمیان ریزی رییس اداره مخابرات شهرستان فلاورجان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:۹۵ هزار مشترک در حوزه تلفن ثابت در شهرستان فلاورجان مشغول به فعالیت بوده وتاکنون بیش از ۳۰ هزار پورت اینترنت پر سرعت در اختیار متقاضیان قرار داده است. وی درادامه با بیان اینکه از ابتدای
به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان سلیمیان ریزی رییس اداره مخابرات شهرستان فلاورجان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:۹۵ هزار مشترک در حوزه تلفن ثابت در شهرستان فلاورجان مشغول به فعالیت بوده وتاکنون بیش از ۳۰ هزار پورت اینترنت پر سرعت در اختیار متقاضیان قرار داده است.
وی درادامه با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۶۱طرح توسط اداره مخابرات فلاورجان انجام شده است عنوان کرد : علی رغم مشکلات در بحث توسعه کارهای خوبی در شهرستان فلاورجان انجام گردیده است که این طرح ها در زمینه توسعه فیبر نوری و سرویس ftth , و توسعه اینترنت پر سرعت و شبکه های همراه اول و سوئیچ های مخابراتی انجام شده است و ۳۵طرح دیگر برای گسترش شبکه فیبر نوری در مناطق مختلف شهرستان برنامه ریزی شده است .
رییس اداره مخابرات شهرستان فلاورجان در ادامه افزود :حفاری و اجرای کابل کشی فیبر نوری بیشتر ادارات و سازمانهای سطح شهر و مسیرهای مهم و استراتژیک انجام گرفته و ارتباط دیتا و شبکه دولت اکثر ادارات و بانکها بر بستر فیبر نوری اختصاصی برقرار شده و در حال ارائهی خدمت باکیفیت و سرعت بالا به مردم است.
سلیمیان ریزی در ادامه با اشاره به راه اندازی سوئیچ های مخابراتی onu در اکثر روستاها از جمله روستاهای شرودان ، دشتچی و کافشان و… افزود :این طرح ها با هدف ارائه خدمات مخابراتی با کیفیت بالا و با کابلکشی فیبرنوری و ارتقاء و بهبود خدمات مخابراتی برای مشترکینی است که از مرکز مخابراتی فاصله زیادی داشته و دچار افت کیفیت در استفاده از سرویسهای مخابراتی بودند انجام شد .
وی درباره توسعه اینترنت پر سرعت adsl ,vdsl افزود:به منظور تامین و ایجاد زیرساختهای لازم در این زمینه با اجرای طرحهای توسعهای در حوزه اینترنت پرسرعت مخابرات، نزدیک به ۲۰۰۰ پورت ADSL در شهرستان فلاورجان اضافه شد .
رییس اداره مخابرات شهرستان فلاورجان با اشاره به سرقت تجهیزاتی همچون کابل های کم زوج و پرزوج ، کله پست ، کافوهاو…. علاوهبر خسارت مالی، مشکلات زیادی را به همراه دارد: سرقت این لوازم و تجهیزات موجب ایجاد اختلال در ارائه خدمات به مشترکان تلفن ثابت شرکت مخابرات شده و ارتباطات را تحت شعاع قرار داده است.
وی در ادامه با بیان اینکه میزان سرقت تجهیزات مخابراتی در شهرستان بیش از سایر مناطق استان بوده افزود :در سال گذشته ۱۲۶۰۰ مورد تلفن بخاطر سرقت و از ابتدای سال تاکنون ۱۵۰۰۰ تلفن بخاطر سرقت تجهیزات مخابراتی قطع گردیده است .
وی در پایان در خصوص اقدامات مخابرات در خصوص پیشگیری از سرقت یا ترمیم افزود :طبق آمار تعداد ۹۳ پرونده در این رابطه تشکیل که تعداد ۷۰ پرونده منجر به صدور حکم و ۵ پرونده دوران محکومیت خود را طی یا خسارات مخابرات را جبران نمودندو از شهروندان محترم شهرستان درخواست داریم در مواجهه با سارقین تجهیزات، همکاری لازم را با مراجع انتظامی و قضایی داشته باشند و با اطلاعرسانی به موقع و گزارش هرگونه فعالیت مشکوک میتواند به پیشگیری از سرقتها و حفاظت از تجهیزات مخابراتی کمک کنند .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰