کد خبر : 61890
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1403 - 12:16

میانگین بارش در استان اصفهان ۷۰ درصد کاهش یافته است

میانگین بارش در استان اصفهان ۷۰ درصد کاهش یافته است

اصفهان- رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از کاهش ۷۰ درصدی میانگین بارش استان اصفهان نسبت به دوره بلندمدت تا یکم دی ماه سال جاری خبرداد.

لیلا امینی در گفت‌وگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان اظهار کرد: میانگین بارندگی سال زراعی کنونی از (ابتدای مهر ماه) تا امروز یکم دی ماه ۱۴۰۳، به میزان ۱۶.۶ میلیمتر رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳.۷ میلیمتر کمتر است.

وی خاطرنشان کرد: میانگین بارش‌های سال جاری استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۵ درصد و در مقایسه با میانگین دوره بلندمدت (نرمال) ۷۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

میانگین بارندگی یک سال زراعی کامل در استان اصفهان ۱۹۷.۳۸ میلی‌متر و در کشور ۲۴۰ میلی‌متر است و سال زراعی از اول مهر هر سال شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه دارد.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان با بیان اینکه طی شبانه‌روز گذشته تا صبح امروز بارشی از ایستگاه‌های هواشناسی گزارش نشد، افزود: تا اواخر وقت امروز شنبه فعالیت سامانه ناپایدار بارشی را در سطح استان انتظار داریم.

به گفته امینی، ناپایداری‌های جوی بر فراز استان به صورت افزایش ابر گاهی وزش باد و بارش برف و باران مه آلودگی و کاهش دید پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: شدت فعالیت سامانه در نیمه غربی استان است و با کاهش تدریجی ابر از صبح روز یکشنبه شرایط مه آلودگی و کاهش ناپایداری‌های جوی پیش بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان، بویین میاندشت با کمینه دمای هفت درجه سلسیوس زیر صفر و کبوترآباد با بیشینه دمای ۱۳ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان طی امروز خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: بیشینه دمای کلانشهر اصفهان نیز در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۱ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به چهار درجه سلسیوس زیر صفر می‌رسد.

به گزارش نیوز فلاورجان، واحد اندازه گیری سلسیوس که به سانتیگراد نیز معروف است. سلسیوس یکی از واحدهای اندازه گیری دما در سیستم SI بوده و به عنوان معیاری در سنجش دما در بیشتر کشورها به کار می‌رود. مبنای این واحد دما دو نقطه ذوب یخ به عنوان دمای صفر درجه و نقطه جوش آب به عنوان دمای ۱۰۰ درجه در فشار یک اتمسفر است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc