کد خبر : 63489
تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 دی 1403 - 12:11

مطالبه ۲هزار میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سازمان تأمین اجتماعی

مطالبه ۲هزار میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سازمان تأمین اجتماعی

اصفهان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: هزینه ارائه خدمات به بیماران تأمین اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به ۲ هزار میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، شاهین شیرانی ظهر پنجشنبه در همایش بزرگ خیران سلامت استان اصفهان اظهار کرد: در قوانین بالادستی سلامت حق مردم شمرده شده و تأمین آن وظیفه مسئولان است اما انجام این کار بدون کمک مردم امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: هرجا که مردم و خیران حضور دارند، کار با عشق و ایمان همراه بوده و پیشرفت سریع‌تر و کیفیت بهتری داشته است؛ همه کارهایی در حوزه سلامت انجام می‌شود به واسطه حمایت خیرین است و جدای از آنها نبوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به نقش خیران در رفع مشکلات اساسی حوزه درمان استان ابراز کرد: پیش از این از دیالیز به عنوان معضل اساسی استان یاد می‌شد اما اکنون با مشارکت خیران این دغدغه برطرف شده است.

وی ادامه داد: خیران استان در سه سال گذشته به میزان ۳۲۰ میلیارد تومان در بخش عمرانی، ۸۷۴ میلیارد تومان در بخش تجهیزات و ۱۱۶ میلیارد تومان نقدی به صورت مستقیم به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کمک کرده‌اند؛ خیران در اصفهان با اختلاف زیادی نسبت به کل کشور فعالیت می‌کنند و افراد زیادی نیز بدون افشای نام خود به اقدامات نیکوکارانه می‌پردازند.

شیرانی با اشاره به چالش اساسی حوزه بهداشت و درمان تصریح کرد: مشکل اساسی نظام سلامت در مباحث مالی، عدم همخوانی هزینه‌ها با تعرفه خدماتی است که ارائه می‌شود و این موضوع به گفته وزارت بهداشت، ۹۷ هزار میلیارد تومان بدهی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد کرده است.

وی افزود: تفاوت حوزه درمان با سایر حوزه‌ها این است که نمی‌توان به علت کمبود منابع، بیمارستان را تعطیل کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: همچنین در حوزه تأمین اجتماعی نیز دو هزار میلیارد تومان ارائه خدمات انجام شده اما از اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، هیچ پرداختی صورت نگرفته است؛ این درحالی است که نمی‌توان بیماران تأمین اجتماعی را در بیمارستان‌های علوم پزشکی نادیده گرفت.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با حضور دولت جدید که آشنا به مسائل حوزه بهداشت و درمان است، اتفاقات مثبتی در زمینه سلامت کشور رخ دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc