کد خبر : 65671
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 بهمن 1403 - 12:06

استاندار: دستگاه‌های اجرایی برای دفاع از حق اصفهان در سطح ملی مطالبه‌گری کنند

استاندار: دستگاه‌های اجرایی برای دفاع از حق اصفهان در سطح ملی مطالبه‌گری کنند

اصفهان- استاندار اصفهان گفت: دستگاه‌های اجرایی باید برای دفاع از حق اصفهان در سطح ملی مطالبه‌گری کنند.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، مهدی جمالی‌نژاد صبح یکشنبه در شورای اداری استان اصفهان با اشاره به حضور اصفهان در بین سه استان برتر در زمینه افتتاح پروژه‌های عمرانی اظهار کرد: اصفهان از معدود استان‌هایی است که پروژه‌های بسیار بزرگ و خوبی را افتتاح کرده و این قابل تقدیر است؛ یک هزار و ۱۵۸ پروژه با اعتباری بالغ‌بر ۵۶ همت در استان اصفهان به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: همچنین در این دهه فجر شاهد حضور تعداد قابل‌توجهی از وزیران و مدیران کشوری در استان اصفهان بودیم؛ خوشبختانه اقدامات انجام شده در اصفهان به بار نشسته و دیده شده است.

استاندار اصفهان با اشاره به تقارن ایام نوروز با ماه مبارک رمضان عنوان کرد: برنامه‌ریزی در این حوزه توسط دستگاه‌های متولی بسیار مهم است و باید در این راستا جلسات فوق‌العاده‌ای برای فعال‌سازی دستگاه‌ها برگزار شود؛ همچنین تشکیل فوری ستادهای نوروزی در شهرستان‌ها و دستگاه‌های اجرایی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر آمادگی دستگاه‌های امدادی و انتظامی در استان برای ایام نوروز، تصریح کرد: نزدیک به یک دهه شاهد افزایش تلفات جاده‌ای به ویژه در اصفهان بودیم درحالی که طبق برنامه هفتم توسعه باید کاهش ۱۰ درصدی در آنها رخ دهد؛ در این راستا همه تدابیر لازم باید پیش‌بینی شود.

جمالی‌نژاد با اشاره به لزوم افزایش زیباسازی شهرها بیان کرد: شهرداری‌ها باید اقدامات لازم برای آماده‌سازی و زیباسازی شهرها و همچنین نظافت جاده‌ها و ورودی‌های شهرها را در دستورکار قرار دهند.

وی با بیان اینکه تعداد گردشگران ورودی به اصفهان بیش از ۳۰ درصد کاهش داشته است، گفت: برنامه‌ریزی در خصوص افزایش گردشگران و اسکان مسافران توسط دستگاه‌های متولی باید انجام شود؛ تحقق هاب گردشگری در اصفهان مستلزم فراهم کردن بسترهای مربوطه است.

استاندار اصفهان افزود: اداره‌کل میراث فرهنگی استان اقداماتی در راستای آماده‌سازی اماکن تاریخی انجام داده است؛ در این راستا معرفی اصفهان در نمایشگاه گردشگری تهران نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و باید گفت که اصفهان جزو استان‌هایی است که در این نمایشگاه در حضور رئیس‌جمهور صحبت خواهد کرد.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های فرهنگی باید با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، برنامه‌های ویژه‌ای را تدوین کنند و این نیازمند هوشمندی خاص است.

جمالی‌نژاد با تاکید بر ارائه برنامه هر دستگاه برای سال ۱۴۰۴ تصریح کرد: انجام طرح‌های نیمه تمام و مصوبات دولت‌های قبل در دستورکار قرار داشته و پیگیری می‌شود.

وی افزود: مطالبه‌گری دستگاه‌ها در سطح ملی بسیار مهم بوده و باید برای جلوگیری از عدم تضعیف حق اصفهان، چانه‌زنی شود؛ عملکرد دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران در تحقق اولویت‌های استان و ورود به ماده ۲۳ ملی مورد ارزیابی قرار گرفته و دستگاه‌های برتر تشویق خواهند شد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه تنها راهبرد ما وحدت کلمه است، گفت: برای تداوم همگرایی و همبستگی در اصفهان مصمم هستیم و بر استفاده از ظرفیت همکاری سلایق و جریان‌های مختلف سیاسی در استان تاکید می‌کنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc