کد خبر : 67340
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1403 - 11:13

تقویت انفاق و تقوا در ماه رمضان مورد توجه باشد

تقویت انفاق و تقوا در ماه رمضان مورد توجه باشد

اصفهان – امام جمعه اصفهان گفت: تقویت انفاق و تقوا در ماه رمضان مورد توجه باشد و دستگاه‌های فرهنگی باید به این امر توجه ویژه داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد صبح سه شنبه در برنامه نسیم حکمت با تأکید بر ارزش‌های معنوی و اجتماعی ماه مبارک رمضان، به دوری از گناه و ایجاد تقوا به عنوان دو اصل اساسی در این ماه اشاره کرد.

وی در ادامه به اهمیت انفاق و خدمت به نیازمندان پرداخت و گفت: این ماه، ماه انفاق، اطعام و رسیدگی به فقرا است.

وی با بیان اینکه انفاق به معنای صرف مال، علم و هر آنچه در راه خداست، جز اعمال نیکو محسوب می‌شود، افزود: “در قرآن کریم آیات بسیاری پیرامون انفاق نازل شده و این عمل از صفات مؤمن به شمار می‌آید.”

امام جمعه اصفهان به آیات ابتدایی سوره بقره اشاره کرد و گفت: این کتاب، انسان‌های متقی را هدایت می‌کند و مؤمنان کسانی هستند که به غیب ایمان دارند، نماز را اقامه می‌کنند و از آنچه به آن‌ها داده‌ایم انفاق می‌کنند.

وی همچنین به این نکته اشاره کرد که انفاق باید تنها برای رضای خدا باشد و نباید به نیازمندان منت گذاشت.

آیت الله طباطبایی نژاد در ادامه به صفات مصلّین اشاره کرد و گفت: نمازگزاران کسانی هستند که در اموال خود حقی را برای فقرا و مساکین در نظر می‌گیرند.

وی با استناد به آیات سوره معارج، انسان‌های بی‌نماز را فاقد روحیه انفاق صحیح دانست و گفت: انسان بی‌نماز موجودی کم‌طاقت است و در برابر خیر و شر واکنش‌های نامناسبی نشان می‌دهد.

آیت الله طباطبایی نژاد در پایان بر لزوم کمک به ضعفا و انفاق در راه خدا تأکید کرد و گفت: مؤمنان باید برای کمک به سائل و محروم حقی از اموال خود معین کنند و بخل نورزند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc