کد خبر : 67467
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 اسفند 1403 - 11:58

انفاق در ماه رمضان امتحانی الهی برای ثروتمندان و فقرا

انفاق در ماه رمضان امتحانی الهی برای ثروتمندان و فقرا

اصفهان – امام جمعه اصفهان گفت: انفاق در ماه رمضان امتحانی الهی برای ثروتمندان و فقرا است.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد صبح چهارشنبه در برنامه نسیم حکمت به اهمیت انفاق در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: انفاق و کمک به نیازمندان از جمله کارهای نیکو در این ماه است که در قرآن کریم به آن تأکید شده است.

وی با استناد به آیه ۳۸ سوره محمد، تصریح کرد: خداوند مردم را به انفاق در راه خدا دعوت کرده و بخل را به عنوان یک رفتار ناپسند معرفی می‌کند. وی افزود: در این آیه آمده است که اگر کسی در راه خدا انفاق نکند، در واقع به خود ضرر زده است و خداوند بی‌نیاز است.

امام جمعه اصفهان به اعتراضات کفار نسبت به انفاق مؤمنان اشاره کرد و گفت: این افراد نمی‌دانند که خداوند می‌خواهد با این امتحان، ثروتمندان را به کمک به فقرا ترغیب کند و فقرا را نیز در صبر و استقامت آزمایش کند.

آیت الله طباطبایی نژاد تأکید کرد: خداوند می‌فرماید که افرادی که بخل می‌ورزند، در واقع به خود آسیب می‌زنند و اگر از انفاق روی برگردانند، خداوند قومی دیگر را جایگزین آنها خواهد کرد.

وی همچنین به امتحانات الهی در زمینه فقر و دارایی اشاره کرد و گفت: خداوند انسان‌ها را به وسیله ثروت و فقر آزمایش می‌کند و داستان‌های متعددی در قرآن وجود دارد که نشان‌دهنده عواقب بخل و عدم انفاق است.

آیت الله طباطبایی نژاد در پایان خاطرنشان کرد: خداوند برای کسانی که تصور می‌کنند به او نیازی ندارند، عواقب سختی را در نظر می‌گیرد و اگر به فقرا کمک نکنند، اموالشان را در همین دنیا از آنها می‌گیرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc