حمیدرضا بنفشه در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان با اشاره به تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای تولیدی در شهرستان به ویژه در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: کارشناسان مرکز بهداشت کاشان در راستای نظارت بر کیفیت مواد غذایی، موفق به شناسایی یک واحد تولیدی متخلف شدند که بدون مجوز قانونی اقدام به تولید کیک کرده بود.
وی افزود: این واحد تولیدی به دستور مقام قضائی پلمب شده و پس از تکمیل پرونده، به مراجع ذیصلاح معرفی خواهد شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به خطرات ناشی از استفاده از مواد غذایی غیرمجاز و فاقد پروانه ساخت سازمان غذا و دارو، هشدار داد که این مواد میتوانند عواقب خطرناک و جبرانناپذیری برای سلامت جامعه داشته باشند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰