کد خبر : 69308
تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 فروردین 1404 - 20:24

توسعه ادبیات مهارت با ایجاد پردیس بین‌المللی در ایران

توسعه ادبیات مهارت با ایجاد پردیس بین‌المللی در ایران

اصفهان – رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از ایجاد پردیس بین‌المللی مهارت در ایران و برگزاری مسابقات آن به میزبانی اصفهان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، غلامحسین محمدی عصر چهارشنبه در دیدار با استاندار اصفهان با اشاره به ضرورت توسعه نهضت مهارت‌آموزی در جامعه کنونی اظهار کرد: امروزه در زمینه آموزش باید به نیازهای جدید جامعه از جمله هوش مصنوعی و ابزارهای به روز صنعتی توجه شود و نهضت مهارت‌آموزی نیاز واجب امروزی است که با توسعه ادبیات آن محقق می‌شود.

وی افزود: ایجاد ادبیات مهارت در کشور و مطرح شدن آن به عنوان یک موضوع مهم برای سیاست‌گذاران و آحاد جامعه، به توسعه مهارت‌آموزی و ایجاد درک صحیح از نقش آن در آینده صنعت و بازار کار کشور کمک می‌کند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به نقش اصفهان در این امر عنوان کرد: اصفهان یکی از قوی‌ترین استان‌های کشور در زمینه اشتغال، بازار و نیروی کار است که می‌تواند با ارائه آموزش نقش مؤثری در تفهیم ادبیات مهارت داشته باشد.

وی افزود: نوآوری، پیشتازی و پویایی صنعت در اصفهان با فناوری‌های حاضر در جهان همخوانی داشته و این موضوع به توسعه مهارت‌آموزی می‌انجامد؛ همچنین ظرفیت‌های گردشگری موجود در اصفهان با توسعه ادبیات مهارت‌آموزی عجین بوده و به دیده شدن آن کمک می‌کند.

محمدی تصریح کرد: در راستای تقویت ادبیات مهارت‌آموزی در کشور، پردیس بین‌المللی مسابقات مهارت ایران را ایجاد کرده و به منظور استفاده از بسترهای موجود در اصفهان، آمادگی واگذاری امتیاز کل میزبانی از این ظرفیت را در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ به استان اصفهان داریم.

وی افزود: اصفهان می‌تواند با مشارکت صنایع و بخش خصوصی، برگزاری این رویداد ملی را به طور شایسته رقم زده و به پایتخت مهارت کشور تبدیل شود؛ این اقدام تأثیرات شگرفی در حوزه سرمایه‌گذاری اجتماعی و اقتصادی خواهد داشت‌.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: با ایجاد این ظرفیت زمینه برگزاری مسابقات اقشار، ملی، آمادگی آسیایی و جهانی فراهم شده و افراد به کسب مهارت و شرکت در مسابقات تشویق خواهند شد؛ همچنین با توجه به تحریم‌ها و عدم امکان استفاده از برخی تجهیزات خارجی، بستر رشد تولیدات داخلی و برگزاری مسابقات منطقه‌ای ایجاد می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc