کد خبر : 71255
تاریخ انتشار : یکشنبه 31 فروردین 1404 - 11:44

هوای ۲ منطقه اصفهان آلوده است

هوای ۲ منطقه اصفهان آلوده است

اصفهان – شاخص کیفی هوای اصفهان در ۲ منطقه کرد آباد و ۲۵ آبان وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم را نشان می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، شاخص کیفیت هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۴ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت ۱۰ صبح یکشنبه ۳۱ فروردین با میانگین ۹۹ AQI در وضعیت قابل قبول است.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ایستگاه خیابان ۲۵ آبان با عدد ۱۶۱ و کردآباد ۱۶۰ AQI وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم را نشان می‌دهد.

همچنین شاخص کیفی هوا در ایستگاه‌های پارک زمزم با عدد ۸۱، خرازی با عدد ۶۷، دانشگاه صنعتی با عدد ۷۲، رودکی با عدد ۶۲، رهنان با عدد ۸۳ و میرزاطاهر با عدد ۵۶ AQI وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.

شاخص کیفی هوا در ایستگاه‌های زینبیه با عدد ۱۱۱، فرشادی با عدد ۱۳۹، فیض با عدد ۱۰۶، کاوه با عدد ۱۳۹ و ولدان با عدد ۱۱۲ AQI وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد.

کیفیت هوا در سپاهانشهر نیز با قرار گرفتن بر روی عدد ۳۰ AQI وضعیت پاک را نشان می‌دهد.

شاخص هوای خمینی‌شهر با میانگین ۵۳، زرین‌شهر ۵۶، شاهین شهر ۵۲ و قهجاورستان ۱۰۰ AQI در وضعیت قابل قبول است.

وضعیت کیفی هوا در کاشان و مبارکه به ترتیب با قرار گرفتن بر روی اعداد ۳۱ و ۳۹ AQI وضعیت پاک را نشان می‌دهد.

همچنان ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهرهای مجاور اصفهان از جمله سجزی، نجف آباد، دولت آباد، شهرک صنعتی محمود آباد و همچنین ایستگاه دانشگاه علوم پزشکی کاشان قطع است

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O۳)، دی اکسید نیتروژن (NO۲)، دی اکسید گوگرد (SO۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc