کد خبر : 75222
تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 خرداد 1404 - 18:45

تبلور همدلی و نشاط اجتماعی درموکب علویون و جشن عید غدیر ورزنه

تبلور همدلی و نشاط اجتماعی درموکب علویون و جشن عید غدیر ورزنه

اصفهان _رئیس اداره تبلیغات اسلامی ورزنه گفت:موکب مردمی علویون هم‌زمان با عید غدیر در ورزنه فعال شده و با برنامه‌هایی متنوع و خانواده‌محور، فضایی شاد و اجتماعی برای این عید فراهم خواهد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین جواد حاتمی در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان اظهار کرد: موکب علویون با رویکردی تکلیف‌محور و مبتنی بر ظرفیت‌های مردمی شکل گرفت و در نخستین تجربه خود توانست همراه با کاروان شادی غدیر، مجموعه‌ای منظم و متنوع از خدمات فرهنگی، رفاهی و اجتماعی را ارائه دهد.

وی افزود: تمامی برنامه‌ها در سه فازآماده‌سازی زیرساخت فیزیکی، تزئین محیط‌و اجرای فعالیت‌ها تعریف شد تا هماهنگی و نظم در روند خدمت‌رسانی حفظ شود. تأمین هزینه‌ها نیز به طور کامل از محل کمک‌های مردمی صورت گرفته است.

حجت الاسلام حاتمی گفت: موکب علویون با تدارک بخش‌های گوناگون، فضای پرنشاطی برای خانواده‌ها و کودکان فراهم کرد که شامل پذیرایی، خدماتی، فرهنگی، تفریحی، سلامت می‌باشد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی یادآور شد: مهم‌ترین دستاورد فعالیتشان ایجاد «حس همدلی و مشارکت برابر» بوده است؛ جایی که همه خادمان، فارغ از سن و موقعیت اجتماعی، در کنار یکدیگر به مردم خدمت کردند و تصویری کوچک اما واقعی از عدالت علوی را به نمایش می‌گذارد.

به گفته وی: شادی زبانی ساده و اثرگذار برای رساندن پیام غدیر به کودکان و نوجوانان است. بر همین اساس، بخش عمده‌ای از برنامه‌ها با سرودهای شاد، اجرای تواشیح و فضاسازی رنگارنگ طراحی شد تا مفاهیم بلند امامت و ولایت به زبانی قابل فهم منتقل شود.

حجت‌الاسلام حاتمی با تقدیر از تلاش جوانان و مردم ورزنه گفت: موکب‌هایی نظیر علویون نشان دادند که بزرگداشت غدیر محدود به شعار نیست؛ بلکه می‌تواند در عمل به تجربه‌ای از عدالت، محبت و نشاط اجتماعی تبدیل شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc