کد خبر : 78566
تاریخ انتشار : جمعه 10 مرداد 1404 - 15:26

خطیب جمعه اردستان: حقوق بشر اسلامی، پاسخی به ادعاهای دروغین غرب

خطیب جمعه اردستان: حقوق بشر اسلامی، پاسخی به ادعاهای دروغین غرب

اردستان-امام جمعه اردستان گفت: روز حقوق بشر اسلامی فرصتی برای اعلام استقلال مسلمانان در این زمینه بوده و ادعاهای حقوق بشری غرب را رد می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، حجت‌الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌های نمازجمعه اردستان با اشاره به فرارسیدن ایام شهادت امام حسن مجتبی (ع) و تسلیت این مناسبت، به بیان روایاتی از ایشان پرداخت و اظهار کرد: احادیث زیادی در خصوص فضائل و مناقب امام حسن (ع) از سوی پیامبر اسلام (ص) ذکر شده است، اما متأسفانه این احادیث کمتر به گوش ما رسیده است. ایشان در دو مرحله از زندگی خود، ثروتشان را در اختیار مسلمانان قرار دادند و از فرماندهان شجاع زمان پدرشان، حضرت علی (ع)، بودند که پس از ایشان به امامت رسیدند.

وی افزود: در دوران امامت امام حسن (ع)، معاویه با تطمیع عده‌ای و خریدن یاران ایشان که سست عنصر بودند، قصد داشت امام را به اسارت بگیرد، اما با بصیرت و تدبیر امام، این توطئه خنثی شد.

امام‌جمعه اردستان در ادامه با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در چهلمین روز شهادت شهدای اخیر، تصریح کرد: رهبر انقلاب در جمع مردم، علت دشمنی استکبار با ایران را دو موضوع دین و دانش دانستند و این سخنان ماندگار خواهد ماند. ایشان تاکید کردند که با اتکا به جوانان و تقویت دین، به قله‌های پیشرفت دست خواهیم یافت.

دهشیری با بیان اینکه روز حقوق بشر اسلامی در پیش است، بیان کرد: این روز به پیشنهاد کشورهای اسلامی نامگذاری شده است و صدها میلیون مسلمان را شامل می‌شود تا اعلام کنند که از حقوق بشری مستقل برخوردارند و ادعاهای غرب در این زمینه دروغ است.

وی هر جنگی را در دنیا ریشه در سیاست‌های آمریکا دانست و از جنایات این کشور در غزه انتقاد کرد و گفت که این اقدامات حتی صدای وجدان‌های بیدار را نیز به صدا درآورده است و مردم آمریکا نیز خواهان توقف این جنایات هستند.

امام جمعه اردستان با بیان اینکه کشورهایی که مدعی حقوق بشر هستند، آن را نمی‌شناسند و با آمریکا و اسرائیل همکاری می‌کنند، ادامه داد: این کشورها سگ‌های هار خود را در منطقه رها کرده‌اند.

دهشیری همچنین به روز فنی و حرفه‌ای در پنجم مرداد اشاره کرد و گفت: در اردستان چهار مرکز با ۱۰۹ رشته برای آموزش جوانان وجود دارد. همچنین دوازدهم مرداد روز تبلیغات اسلامی است که این روز را گرامی می‌داریم.

وی در خصوص پیگیری مطالبات مردم در نماز جمعه گفت: ما مطالبات مردم را در نماز جمعه بیان می‌کنیم و رسانه‌ها آن را بازتاب می‌دهند. یکی از این مطالبات، انتصاب سرپرست برای ورزش و جوانان شهرستان بود که انجام شده و کارهای خوبی در دستور کار قرار دارد که مسئولان باید برای رهایی ورزش از رکود، همکاری کنند.

امام‌جمعه اردستان نسبت به ناترازی برق و خاموشی‌ها برای بیمارستان اردستان ابراز نگرانی کرد و گفت: قطعی برق در بیمارستان می‌تواند جان بیماری را به خطر اندازد، از مسئولان استان درخواست می‌شود تا به وضعیت فیدر بیمارستان رسیدگی کنند چرا که سلامت مردم در خطر است و مسئولان شهرستان باید این موضوع را با جدیت از مسئولان استان پیگیری کنند.

دهشیری به نزدیک بودن اربعین و برپایی موکب‌ها در سال‌های گذشته اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با کمک دستگاه‌های مختلف، اربعین امسال نیز به خوبی برگزار شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc