کد خبر : 80453
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 شهریور 1404 - 15:56

خانواده‌های شهدا ستون‌های زنده فرهنگ ایثار هستند

خانواده‌های شهدا ستون‌های زنده فرهنگ ایثار هستند

اصفهان -معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با اشاره به جایگاه کم‌نظیر خانواده‌های شهدا، آنان را مهم‌ترین الگو برای ترویج فرهنگ ایثار دانست.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، ایوب درویشی، ظهر دوشنبه در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان که با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌های دولتمردان و تبریک هفته دولت، اصفهان را رویشگاه شهیدان نامید و گفت این استان با تقدیم ۲۴ هزار شهید، گنجینه‌ای از فداکاری‌ها و ایثارگری‌هاست که امنیت و اقتدار امروز کشور نتیجه مستقیم آن است.

وی با اشاره به دیدارهای مستمر با خانواده‌های شهدا و ایثارگران افزود پیام محوری این خانواده‌ها، همبستگی و استمرار مسیر انقلاب است؛ پیام‌هایی که بدون کوچک‌ترین مطالبه شخصی بیان می‌شوند.

معاون استاندار اصفهان خاطرنشان کرد که وحدت و انسجام ایجادشده پس از حمله اخیر رژیم صهیونیستی و پاسخ قاطع ملت به آن، باید با برنامه‌ریزی دقیق حفظ و تقویت شود.

درویشی تأکید کرد هر دیدار با خانواده‌های ایثارگران، علاوه بر انتقال ارزش‌های معنوی، انگیزه خدمت را در مسئولان دوچندان می‌کند. به گفته او، شورای ایثارگران استان مأموریت دارد با رویکرد حل مسئله، در حوزه‌هایی چون درمان، معیشت، مسکن و رفع سایر مشکلات این قشر، با مشارکت دستگاه‌های اجرایی اقدام هماهنگ انجام دهد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان رسالت اصلی این شورا را زنده نگاه داشتن فرهنگ شهادت و فداکاری دانست و تصریح کرد بهترین شیوه ترویج این فرهنگ، الهام‌گیری مستقیم از زندگی و منش ایثارگران و خانواده‌هایشان است؛ الگویی زنده و آزموده که ارزش‌های انقلاب را به نسل‌های آینده منتقل می‌کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc