کد خبر : 80585
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 شهریور 1404 - 18:56

هماهنگی مدیران، کلید توسعه و حل مشکلات فریدن

هماهنگی مدیران، کلید توسعه و حل مشکلات فریدن

فریدن – معاون استاندار اصفهان گفت : با همدلی و هم افزایی در شهرستان فریدن می توان مشکلات را حل کرد .

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، ابراهیم معتمدی بعدازظهر سه‌شنبه همزمان با هفته دولت و در سفر به شهرستان فریدن و در جلسه شورای اداری شهرستان ضمن اشاره به ظرفیت‌های بالقوه و توانمندی مدیران این شهرستان در مدیریت هماهنگ و هم‌افزایی برای حل مشکلات اظهار کرد: مشکلات مطرح شده در شهرستان با محوریت فرماندار و با جلوگیری از اتلاف وقت و هدر رفت هزینه‌ها قابل بررسی است.

معاون استاندار اصفهان همدلی و هم‌افزایی را سنگ بنای پیشرفت شهرستان فریدن دانست و افزود: در زمینه جذب سرمایه‌گذاری باید زمان و انرژی کافی صرف شود و با توجه به انجام پروژه‌های شهری و روستایی هر چقدر شهرداری‌ها و دهیاری‌ها فعال‌تر باشند شهرستان شکوفاتر و آبادتر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: توجه ویژه به بخش‌های آموزش و پرورش، جوانان و نوجوانان ضروری است و با عنایت به اهمیت مسائل فرهنگی و اجتماعی، باید این موضوعات به‌صورت عمیق بررسی و برای رفع آن‌ها راهکارهای عملی ارائه شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اصفهان با انتقاد از رویکرد صرفاً تلفنی یا نامه‌نگاری برای حل مشکلات، تصریح کرد: با تلفن و نامه کاری پیش نمی‌رود باید برای حل مشکلات جلسات مستمر و با زمان‌بندی مشخص برگزار شود و مراجعات حضوری انجام گیرد. وی در همین راستا سامانه پیگیری مشکلات در استانداری را نیز مطرح کرد تا روند پیگیری‌ها تسهیل شود.

ابراهیم معتمدی در ادامه سخنان خود خطاب به فرماندار شهرستان فریدن تأکید کرد: در صورت حل نشدن مشکلی در سطح شهرستان حتماً به استانداری مراجعه شود تا راهکارهای لازم اندیشیده شود.

وی با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی و مسائل مربوط به قیمت محصولات کشاورزی در شهرستان فریدن وعده داد حتماً جلسه‌ای در استانداری با دعوت از مدیران مربوطه شهرستان برای بررسی و حل این مشکل تشکیل خواهیم داد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc