کد خبر : 84814
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 مهر 1404 - 10:09
گشت مشترک بازرسی از صنوف عرضه کننده مواد غذایی
بازرسی مشترک از مراکز عرضه مواد پروتئینی، رستورانها و نانواییهای فلاورجان انجام شد
به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، در راستای اجرای طرح ملی (توزیع کالای اساسی از مزرعه تا سفره) و در قالب برنامههای نظارتی مستمر، بازرسی مشترک از مراکز عرضه گوشت قرمز و سفید، رستورانها و نانواییهای شهر فلاورجان برگزار شد.
این بازرسی با حضور معاون سیاسی فرمانداری فلاورجان، نمایندگان تعزیرات حکومتی، مدیریت جهاد، مدیریت بازرسی و نظارت بر محصولات کشاورزی، مدیریت و بازرسان اتاق اصناف انجام گرفت.
هدف از این بازرسیها، نظارت بر درج قیمتها، رعایت حقوق مصرفکنندگان، بررسی موازین بهداشتی، توزیع صحیح مواد پروتئینی و رسیدگی به موارد صنفی اعلام شد.
در جریان این بازرسیها، وضعیت بهداشتی و صنفی فروشگاههای عرضه گوشت، رستورانها و نانواییهای فانتزی مورد بررسی دقیق قرار گرفت و تذکرات لازم به واحدهای متخلف داده شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰