کد خبر : 85554
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 مهر 1404 - 11:26

فصحی: ۲ بنای تاریخی اصفهان برای احیا به سرمایه‌گذاران واگذار می‌شود

فصحی: ۲ بنای تاریخی اصفهان برای احیا به سرمایه‌گذاران واگذار می‌شود

اصفهان – نماینده صندوق توسعه صنایع‌دستی در استان اصفهان گفت: مزایده‌ای برای مرمت و احیای ۱۱ بنای ارزشمند تاریخی برگزار می‌کند که ۲ بنای شاخص آن در اصفهان واقع شده است.

علی‌محمد فصحی در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان اظهار کرد: وظیفه مرمت، احیا و بهره‌برداری از ۲ بنای تاریخی این استان پس از مزایده به برندگان واگذار می‌شود تا در مسیر حفظ و استفاده پایدار از میراث فرهنگی، مشارکت بخش خصوصی تقویت شود.

وی افزود: خانه منعمیان از جمله این بناهاست که با کاربری فرهنگی، اقامتی، پذیرایی و هنری تعریف شده و برای مرمت آن هزینه‌ای حدود ۱۷۰ میلیارد ریال برآورد شده است. مدت زمان مرمت این اثر تاریخی ۱۸ ماه تعیین گردیده و در صورت واگذاری، بهره‌بردار باید ماهانه ۴۰۰ میلیون ریال اجاره پرداخت کند؛ مدت قرارداد بهره‌برداری نیز ۱۸ سال در نظر گرفته شده است.

نماینده صندوق توسعه صنایع‌دستی، فرش دستباف و احیای اماکن تاریخی و فرهنگی در استان اصفهان اضافه کرد: خانه باجغلی دومین بنایی است که در مزایده صندوق توسعه قرار دارد و کاربری فرهنگی، اقامتی و پذیرایی برای آن پیش‌بینی شده است. میزان سرمایه لازم برای مرمت این بنا ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد شده و عملیات بازسازی آن طی ۲۴ ماه انجام خواهد شد. اجاره‌بهای ماهانه این ملک تاریخی ۳۰۰ میلیون ریال و قرارداد بهره‌برداری آن ۱۲ ساله است.

وی اظهار کرد: برگزاری این مزایده، فرصتی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران توانمند و علاقه‌مند به حوزه میراث فرهنگی است تا با احیای این آثار، ارزش‌های تاریخی و هنری اصفهان برای نسل‌های آینده حفظ شود و چرخه اقتصادی گردشگری در قلب فرهنگی کشور جان تازه‌ای بگیرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc