کد خبر : 85590
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 مهر 1404 - 15:11

رد اعتراض یحیی گل‌محمدی توسط مدرس AFC

رد اعتراض یحیی گل‌محمدی توسط مدرس AFC

صحنه مشکوک به خطای هند در بازی ذوب آهن و فولاد مورد بررسی مدرس AFC قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، پس از تساوی یک – یک تیم‌های فولاد خوزستان و ذوب‌آهن اصفهان در چارچوب هفته هفتم رقابت‌های فصل جاری لیگ برتر، یحیی گل محمدی سرمربی فولاد بار دیگر به عملکرد داوران در شبی که از VAR استفاده شد، اعتراض کرد.

گل‌محمدی معتقد بود داور مسابقه در اعلام یک ضربه پنالتی برای فولاد دچار اشتباه شده و این تصمیم بر نتیجه نهایی بازی تأثیرگذار بوده است تا فولاد به جای برد، تنها با یک امتیاز از اصفهان بازگردد.

«سوبخیدین» مدرس داوری کنفدراسیون فوتبال آسیا در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، با اشاره به اعتراض‌های مربیان در بازی‌هایی که از VAR استفاده می‌شود، گفت: داوری کاملا برترین شخص در تصمیم گیری فوتبال است. حالا اگر VAR هم باشد دیگر همه چیز صحت سنجی می‌شود که به عدالت در فوتبال هم کمک می‌کند. پس دیگر جای هیچ اعتراض یا حرف و حدیثی باقی نمی‌ماند.

مدرس داوری فیفا با تحلیل و بررسی صحنه اعتراض سرمربی فولاد به خطای هند بازیکن ذوب آهن در محوطه جریمه گفت: برخورد توپ با دست مدافع ذوب‌آهن کاملاً طبیعی بوده و در امتداد حرکات بدنی بازیکن رخ داده است. نه تنها نیت بازیکن در این برخورد وجود نداشت، بلکه فاصله و حالت بدن او نیز کاملاً با معیارهای فیفا برای اعلام پنالتی مغایرت دارد. من به مربیان حق می‌دهم در آن لحظه، تصور دیگری داشته باشند اما بهتر است آنها اعتماد کافی و لازم را داشته باشند تا بحث و مجادله‌ای در چنین زمینه‌ای پیش نیاید.

رد اعتراض یحیی گل‌محمدی توسط مدرس AFC

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc