کد خبر : 86702
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 آبان 1404 - 12:56

درویشی: راهبرد اصلی کشور افزایش مشارکت و تربیت مدیران سیاسی است

درویشی: راهبرد اصلی کشور افزایش مشارکت و تربیت مدیران سیاسی است

اصفهان- معاون استانداراصفهان با اشاره به تغییرات قانون و لزوم تعامل بیشتر میان بخش اجراو نظارت، برهدف‌گذاری برای افزایش مشارکت مردم و تأسیس رشته تربیت مدیر سیاسی در دانشگاه اصفهان تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، ایوب درویشی ظهر چهارشنبه در چهارمین دوره همایش منطقه‌ای آموزش انتخابات ویژه مدیران کل سیاسی، فرمانداران، مدیران فناوری اطلاعات و مسئولان آموزش استان‌های سمنان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان، با اشاره به نوسان میزان مشارکت در دوره‌های گذشته گفت: سیاست اصلی کشور همواره بر یافتن راهکارهای افزایش مشارکت است و باید درصد مشارکت در انتخابات پیش‌رو نسبت به دوره‌های قبل هدف‌گذاری شود.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از تغییرات گسترده در قانون انتخابات این دوره خبر داد و اظهار کرد: تناسبی شدن انتخابات در تهران، اجرای تمام‌الکترونیک و اصلاح ۲۳ مورد آئین‌نامه‌ای و قانونی از جمله مواردی است که بخش اجرا باید تسلط کامل بر آن‌ها داشته باشد.

وی با اعلام آمادگی کامل بخش اجرا و نظارت در استان گفت: در این راستا دبیرخانه انتخابات در استانداری تشکیل شده و به‌زودی مکان استقرار عوامل نظارتی در استانداری و فرمانداری‌ها فراهم می‌شود تا تعامل و هم‌افزایی میان دو بخش به حداکثر برسد.

درویشی تأکید کرد: همکاری نزدیک میان مجریان و ناظران تضمین‌کننده رقابت، مشارکت، اعتماد عمومی و سلامت انتخابات است، چنان‌که تجربه نشان داده هرگاه این هم‌افزایی تقویت شده، نتایج مطلوب‌تری حاصل شده است.

وی در ادامه با اشاره به نزدیک شدن به زمان اعلام داوطلبی‌ها، بر لزوم اقدام عملی برای گفت‌وگو با نخبگان، احزاب و فعالان سیاسی تأکید کرد و افزود: بحث وفاق باید به‌صورت جدی و عملی در کشور مطرح شود نه صرفاً در قالب شعار.

معاون استاندار اصفهان وفاق را نیازمند گفتمان‌سازی و اجماع ملی دانست و گفت وزارت کشور باید به‌عنوان مرجع مدیریت امور سیاسی داخلی، این روند را هدایت کند.

درویشی با اشاره به ضرورت تربیت مدیران سیاسی در وزارت کشور از پیشنهاد تأسیس رشته تخصصی تربیت مدیر سیاسی با همکاری دانشگاه اصفهان خبر داد و افزود: وزارت کشور باید مرکزی آموزشی و دانشکده تخصصی برای تربیت مدیران سیاسی ایجاد کند و دانشگاه اصفهان آمادگی دارد این رشته را راه‌اندازی کند.

وی ابراز امیدواری کرد این طرح با همکاری وزارت کشور عملی شود تا در آینده‌ای نزدیک شاهد تربیت نسلی از مدیران سیاسی حرفه‌ای و متخصص باشیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc