کد خبر : 87967
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 آبان 1404 - 9:26

۳۳.۵ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی مدارس اختصاص یافت

۳۳.۵ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های  آموزشی مدارس اختصاص یافت

گلپایگان -نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی گفت: به منظور ارتقای سلامت و نشاط دانش‌آموزان، ۳۳.۵ میلیارد ریال اعتبار در دو مرحله طی سال جاری اختصاص یافت.

سید مسعود خاتمی در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان با اشاره به گسترش امکانات ورزشی اظهار کرد: مبلغ ۳۳.۵ میلیارد ریال در دو مرحله طی سال جاری به منظور توسعه زیرساخت‌های ورزشی مدارس شهرستان‌های گلپایگان و خوانسار اختصاص یافته است.

وی افزود: این مبلغ جهت ارتقای سلامت و نشاط دانش‌آموزان به اداره آموزش و پرورش شهرستان‌های گلپایگان و خوانسار اختصاص یافته است.

به گفته وی، بر اساس این تخصیص، چهار زمین چمن مصنوعی به مدارس شهرستان گلپایگان یک آموزشگاه به مبلغ ۳.۵ میلیارد ریال در مهر ۱۴۰۴ و دو آموزشگاه به مبلغ ۷ میلیارد ریال در آبان ۱۴۰۴ و هنرستان غدیر ۳.۵ میلیارد ریال اعتبارات اسفند ۱۴۰۳و فروردین ۱۴۰۴ است.

خاتمی یادآور شد: یک آموزشگاه در شهرستان خوانسار با مبلغ ۳.۵ میلیارد ریال در مهر ۱۴۰۴ مجهز به چمن مصنوعی شده است. علاوه بر این، مدرسه ۱۵ خرداد در خوانسار نیز با ۳.۵ میلیارد ریال اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ و فروردین ۱۴۰۴ تجهیز شد.

خاتمی تصریح کرد: یک عدد کفپوش فضای باز به دبیرستان الزهرا در گلپایگان (۴ میلیارد ریال، اسفند ۱۴۰۳ و فروردین ۱۴۰۴) و یک عدد کفپوش دیگر به آموزشگاه محمدی در خوانسار (۴ میلیارد ریال، اسفند ۱۴۰۳ و فروردین ۱۴۰۴) اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: ۴۰ پک تجهیزات ورزشی برای مدارس شهرستان گلپایگان (۲ میلیارد ریال، اسفند ۱۴۰۳ و فروردین ۱۴۰۴) و ۲۰ پک دیگر برای مدارس شهرستان خوانسار (۱ میلیارد ریال، اسفند ۱۴۰۳ و فروردین ۱۴۰۴) در نظر گرفته شده و یک کلاس درس تربیت بدنی نیز در آموزشگاه شهیدان رفیعی و سقایی شهرستان خوانسار (۱.۵ میلیارد ریال، اسفند ۱۴۰۳ و فروردین ۱۴۰۴) اختصاص داده شد.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های ورزشی در مدارس ابراز امیدواری کرد که این اقدامات گامی مهم در ارتقای سلامت، نشاط و پیشرفت ورزشی دانش‌آموزان شهرستان‌های گلپایگان و خوانسار باشد.

وی خاطرنشان کرد: تجهیز مدارس به امکانات ورزشی نه تنها به بهبود سلامت و نشاط دانش‌آموزان کمک می‌کند، بلکه می‌تواند انگیزه آنان را برای شرکت در فعالیت‌های گروهی و ورزشی افزایش دهد و فضای مناسبی برای کشف و پرورش استعدادهای ورزشی فراهم کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc