کد خبر : 109371
تاریخ انتشار : شنبه 7 شهریور 1405 - 8:51

فرهمند ریاست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان فلاورجان،

تعاون؛ ظرفیت مغفول برای اشتغال و سرمایه‌گذاری در فلاورجان

تعاون؛ ظرفیت مغفول برای اشتغال و سرمایه‌گذاری در فلاورجان
به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان، فرهمند، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان فلاورجان، در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه فلاورجان، بخش تعاون را از ظرفیت‌های مهم مشارکت مردم در اقتصاد، ایجاد اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان، فرهمند، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان فلاورجان، در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه فلاورجان، ضمن تبریک هفته تعاون به تعاونگران، مدیران و اعضای شرکت‌های تعاونی، بر ضرورت تقویت این بخش اقتصادی تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه تعاون در قانون اساسی گفت: اقتصاد کشور بر سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی استوار است و با وجود فعالیت چند دهه‌ای بخش تعاون، سهم آن از اقتصاد کشور حدود ۵ درصد است؛ در حالی که بر اساس سیاست‌های اصل ۴۴، هدف‌گذاری برای رسیدن سهم تعاون به ۲۵ درصد انجام شده است.

فرهمند، تعاونی‌ها را بستری برای جمع‌آوری سرمایه‌های خرد و هدایت آن به سمت تولید و اشتغال دانست و افزود: در شرکت‌های تعاونی هر عضو، بدون توجه به میزان سرمایه، یک رأی دارد و فعالیت آنها تحت نظارت قانونی قرار می‌گیرد.

وی با تأکید بر ظرفیت تعاونی‌ها برای جوانان و بانوان اظهار کرد: تشکیل تعاونی می‌تواند در حوزه‌هایی همچون کشاورزی، تولید، تجارت، صادرات و واردات، بسته‌بندی، مشاغل خانگی، خدمات، مسکن و فعالیت‌های دانش‌بنیان زمینه‌ساز اشتغال و سرمایه‌گذاری باشد. تشکیل تعاونی با حداقل هفت نفر امکان‌پذیر است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی فلاورجان همچنین بر ضرورت جداسازی حساب‌های شخصی و اقتصادی تأکید کرد و گفت: فعالیت اقتصادی از طریق حساب مستقل تعاونی می‌تواند از ایجاد مشکلات ناشی از گردش مالی فعالیت‌های اقتصادی در حساب‌های شخصی جلوگیری کند.

وی از جوانان تحصیل‌کرده و مبتکر شهرستان خواست به سمت تشکیل تعاونی‌های دانش‌بنیان حرکت کنند و افزود: شهرستان فلاورجان حدود ۱۷۰ شرکت تعاونی فعال دارد و حدود ۱۷۵ هزار نفر از جمعیت ۳۰۰ هزار نفری شهرستان عضو شرکت تعاونی سهام عدالت هستند.

فرهمند با اشاره به برگزاری انتخابات اخیر هیئت‌مدیره شرکت تعاونی سهام عدالت، برای هیئت‌مدیره جدید آرزوی موفقیت کرد و همچنین پروژه ۱۹ واحدی تعاونی مسکن فرهنگیان را نمونه‌ای از ظرفیت تعاونی‌ها در تأمین مسکن دانست؛ پروژه‌ای که از سال ۱۴۰۱ آغاز شده و واحدهای آن حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ مترمربع مساحت دارد.

وی در پایان، شرط موفقیت تعاونی‌ها را همدلی، وحدت، شفافیت و کار جمعی دانست و از علاقه‌مندان خواست برای دریافت اطلاعات و راهنمایی درباره تشکیل تعاونی به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان فلاورجان مراجعه کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc