کد خبر : 80888
تاریخ انتشار : شنبه 8 شهریور 1404 - 11:56

شکارچیان غیرمجاز آهو در قمیشلو شناسایی شدند

شکارچیان غیرمجاز آهو در قمیشلو شناسایی شدند

اصفهان – رئیس پارک ملی و پناهگاه حیات‌وحش قمیشلو اعلام کرد که متخلفان شکار دو آهوی ماده و زخمی‌کردن یک بره‌آهو شناسایی و به‌زودی بازداشت خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان، محمد بلماسب، رئیس پارک ملی و پناهگاه حیات‌وحش قمیشلو گفت: شکارچیانی که دو آهوی ماده را شکار و یک بره‌آهو را نیز زخمی و زنده‌گیری کرده بودند، شناسایی شده و به‌زودی دستگیر می‌شوند.

وی افزود: محیط‌بانان پس از شناسایی محدوده حضور متخلفان و در جریان گشت و کنترل شبانه، ساعت ۲:۳۰ بامداد، پس از عملیات تعقیب و گریز، خودروی متخلفان را متوقف کردند.

بلماسب ادامه داد: شکارچیان دو آهوی ماده را شکار و یک بره‌آهو را زخمی و صید کرده بودند که لاشه آن‌ها در صندوق عقب خودرو کشف شد. متخلفان با سوءاستفاده از تاریکی شب متواری شدند اما از مدارک به‌جا مانده در خودرو و توقیف یک دستگاه پژو ۴۰۵، شکارچیان شناسایی شدند و پرونده برای رسیدگی در مراجع قضائی در حال پیگیری است.

وی درباره موقعیت این منطقه گفت: پارک ملی و پناهگاه حیات‌وحش قمیشلو با مساحت ۱۱۳ هزار هکتار در ۴۵ کیلومتری شمال‌غرب اصفهان قرار دارد و زیستگاه گونه‌هایی از جمله آهو، قوچ، پازن، میش، کل، بز، گرگ، کبک، تیهو و کفتار است. استان اصفهان دارای یک اثر طبیعی ملی، سه پارک ملی، پنج پناهگاه حیات‌وحش، چهار منطقه حفاظت‌شده، ۱۱ منطقه شکارممنوع و یک تالاب بین‌المللی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc