مهندس مرادی شهردار کلیشادوسودجان :سه مشکل اساسی و دامن گیر کلیشادوسودرجان اشاره کرد

تکمیل و راه اندازی کمربندی جنوب غربی اصفهان در انتظار حمایت مسولان است به گزارش فالنا مهندس مرادی به سه مشکل اساسی و دامن گیر کلیشادوسودرجان اشاره کرد و گفت: ورودی شهر از طرف اتوبان ذوب آهن مشکلی است که طی بازدید وزیر راه و شهرسازی امید است عملیات اجرایی آن آغاز و مردم
تکمیل و راه اندازی کمربندی جنوب غربی اصفهان در انتظار حمایت مسولان است
به گزارش فالنا مهندس مرادی به سه مشکل اساسی و دامن گیر کلیشادوسودرجان اشاره کرد و گفت: ورودی شهر از طرف اتوبان ذوب آهن مشکلی است که طی بازدید وزیر راه و شهرسازی امید است عملیات اجرایی آن آغاز و مردم این شهر و حتی شهر فلاورجان از سردگمی نجات یابند علاوه بر این عدم تکمیل کمربندی جنوب غربی اصفهان هم مشکل دیگری است که از اراضی این شهر می گذرد و مدت ۱۰ سال است به دلیل عدم تخصیص اعتبار تنها زیرسازی ان انجام و رها گردید
لذا برای تحقق این مهم از مسئولان مربوطه خواهشمندیم نسبت به تکمیل و راه اندازی این کمربندی اقدام نمایند و همچنین مشکلات آبهای سطح شهر کلیشادوسودرجان از سوی دیگر ؛ شهرداری نسبت به انتخاب مشاور و ساماندهی آبهای سطحی اقدام نموده که بالغ بر ۵ ملیارد تومان نیاز به اعتبار دارد
پروژه عمرانی کلیشادوسودرجان با حضور استاندار به بهره برداری رسید
وی در ادامه با اعلام اینکه تخصیص بودجه سال جاری شهرداری کلیشادوسودرجان بالغ بر ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده که با تلاش کارکنان شهرداری به ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت به عملکرد شهرداری در نیمه دوم سال جاری اشاره و عنوان کرد: شهرداری در نیمه دوم امسال توانست پروژه های عمرانی و خدماتی و فرهنگی شهر را در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم به اتمام برساند و طی برنامه های با حضور استاندارمحترم اصفهان تعداد ۱۲ پروژه اعم از سالن اجتماعات شهرداری با ظرفیت ۱۱۰ نفر ؛ خیابان ۲۰ متری الغدیر – میدان بهار و بلوار کشاورز – اجرای سیستم پایش تصویر با هدف کنترل ترافیکی و مسائل امنیتی – ساماندهی ایستگاه های اتوبوس شهری نصب سرعت گیر و علائم ترافیکی – پیاده رو سازی – لکه گیری و آسفالت معابر شهری و روشنایی بلوار بهارستان را به بهره برداری برساند .
شهردار کلیشادو سودرجان با اظهار براینکه دمیدن روح شور و نشاط در جامعه تنها از طریق ورود به مسائل فرهنگی میسر است به مردم کلیشادو سودرجان نوید داد: پیرامون عملیات اجرایی ساختمان فرهنگسرای شهرداری زمینی خریداری که طی ان مشاور جهت طراحی انتخاب و شهرداری مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان اعتبار برای ساخت ان در مرحله اول تخصیص داده است .
و همچنین ۱۱ هکتار زمین جهت ساماندهی کارگاه های مزاحم ؛ شهرداری کمک نموده که مراحل طراحی در سال ۹۴ و آماده سازی و زیر ساخت آن در برنامه شهرداری در سال ۹۴ می باشد .
.
برچسب ها :بهاران ، شهرستان فلاورجان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰