کشف 50میلیارد اموال مسروقه از سارقان در شهرستان فلاورجان
به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان سرهنگ مرتضی هادیان عنوان داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت از ساختمان های در حال ساخت و باغهای سطح شهرستان فلاورجان رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی و هوشمندانه پلیسی موفق شدند سه نفر از سارقان سابقه دار را در ارتباط با این سرقتها شناسایی کنند .
فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان تصریح کرد: ماموران پس از هماهنگی قضایی مخفیگاه متهمان اعزام و در عملیاتی منسجم و ضربتی آنها را دستگیر و موفق شدند بازرسی از مخفیگاه آنها مقادیر زیادی اموال مسروقه به ارزش 50 میلیارد ریال را کشف کردند .
این مقام انتظامی گفت: متهمان در مواجهه با ادله و مستندات پلیس تاکنون به بیش از 40 فقر سرقت در سطح این شهرستان اعتراف کردند که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شدند .