سارق ۸۸ موتور کولر در شهرضا دستگیر شد
اصفهان_رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان از دستگیری سارق با ۸۸ فقره سرقت موتور کولر در شهرستان شهرضا خبر داد.
سرهنگ حسن علی اکبری در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت موتور کولر در سطح شهرستان شهرضا، دستگیری عامل یا عاملان این سرقتها در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی آن شهرستان قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: کارآگاهان با تحقیقات تخصصی و بررسیهای دقیق میدانی یک متهم را در رابطه با این سرقتها شناسایی و طی عملیاتی هوشمندانه وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان تصریح کرد: سارق دستگیر شده در تحقیقات کاراگاهان به ۸۸ فقره سرقت موتور کولر اقرار و ۴ مالخر اموال مسروقه را به کاراگاهان معرفی که آنها نیز طی چند عملیات دستگیر و همگی پس از تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.