کد خبر : 87516
تاریخ انتشار : جمعه 16 آبان 1404 - 14:26

سید قریشی: جوانان مؤمن ایران، پرچمداران بیداری قرآنی در جهان‌اند

سید قریشی: جوانان مؤمن ایران، پرچمداران بیداری قرآنی در جهان‌اند

اصفهان – مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد گفت:جوانان مؤمن ایران، پرچمداران بیداری قرآنی در جهان‌ هستند.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرمجید سید قریشی ظهر جمعه در آئین افتتاحیه سی و نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های کشور گرامیداشت حضور دانشجویان از سراسر کشور در دیار نصف‌جهان، از همکاری مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) قدردانی کرد و افزود: امسال قرار نبود جشنواره در دانشگاه آزاد برگزار شود، اما شهید دکتر طهرانچی با درایت و احساس مسئولیت، شخصاً میزبانی این رویداد را برعهده گرفت و این تصمیم به یکی از یادگارهای ماندگار ایشان در خدمت به قرآن و دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل شد.

به گفته وی، کمتر شخصیتی را می‌توان یافت که در اوج علم و مدیریت، چنین تواضع و انس عمیقی با قرآن کریم داشته باشد. بسیاری از ابتکارهای علمی و فرهنگی دکتر طهرانچی از الهام مستقیم معارف قرآنی سرچشمه می‌گرفت و او باور داشت تمدن نوین اسلامی جز با تکیه بر عقل و وحی هم‌زمان ساخته نخواهد شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه امروز جوانان ایران اسلامی پرچمداران بیداری قرآنی در جهان‌اند، تصریح کرد: در روزگاری که ملت‌ها از ارزش‌های الهی دور مانده‌اند، جوانان مؤمن ایران با تکیه بر قرآن، چراغ هدایت را برای بشریت برافروخته‌اند و در مسیر تحقق وعده توحید و عدالت گام برمی‌دارند.

وی در ادامه با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که «ما به قله نزدیک می‌شویم» گفت: این قله همان حاکمیت الهی و جهانی‌سازی معنویت است که همه انبیا برای دستیابی به آن کوشیده‌اند و اکنون ملت ایران در پرتو نور قرآن و ایمان، راه آنان را ادامه می‌دهد.

سید قریشی با استناد به آیات قرآن، هدف استکبار جهانی را تضعیف ملت‌ها دانست و اظهار کرد: دشمنان می‌کوشند ملت‌ها را خفیف کنند تا آن‌ها را به اطاعت وادارند، اما ملت مؤمن ایران نشان داده که با ایمان و عزت الهی زیر بار سلطه نمی‌رود.

او افزود: قرآن، زنده و راهنمای نسل امروز است و انقلاب اسلامی در پرتو همین کتاب الهی جان گرفت. آزادی از قفس وابستگی تنها در سایه دین و هدایت قرآنی ممکن است.

وی در پایان خطاب به دانشجویان گفت: شما جوانان برگزیدگان الهی هستید که خدا دل‌هایتان را نرم و نورانی کرده است. رسالتتان نشر پیام الهی است؛ باید آموزه‌های قرآن را در دانشگاه و جامعه گسترش دهید، پرچمداران بیداری قرآنی باشید و سهم خود را در زمینه‌سازی ظهور منجی عالم ادا کنید.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: دنیای امروز تشنه سخن حق است و شما باید صدای قرآن را به گوش جهانیان برسانید، بی‌هراس، با توکل بر خدا و لبخندی مؤمنانه.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc