کد خبر : 90682
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آذر 1404 - 15:56

جشنواره غذاهای بومی و محلی در قهدریجان در جشنواره ملی پیاز برگزار شد

جشنواره غذاهای بومی و محلی در قهدریجان در جشنواره ملی پیاز برگزار شد
جشنواره غذاهای بومی و محلی در قهدریجان در جشنواره ملی پیاز با هدف نمایش ظرفیت‌های فرهنگی و خلاقیت آشپزی منطقه طراحی شده بود، پذیرای علاقه‌مندان فراوانی شد.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان، یکی از بخش‌های جذاب و پرمخاطب نخستین جشنواره ملی پیاز و پیازکاران قهدریجان، جشنواره غذاهای بومی و محلی با محوریت پیاز بود. این بخش که با هدف نمایش ظرفیت‌های فرهنگی و خلاقیت آشپزی منطقه طراحی شده بود، پذیرای علاقه‌مندان فراوانی شد.

در این جشنواره، طعم‌های اصیل و فراموش‌شده‌ای که پیاز در آنها نقش اصلی یا مکمل داشت، از طریق غذاها و خوراکی‌های محلی احیا و به نمایش گذاشته شد. یکی از ابعاد قابل توجه این بخش، مشارکت فعال و نقش مؤثر زنان خانوار منطقه بود که با ارائه هنر آشپزی خود، نه تنها به غنای فرهنگی جشنواره کمک کردند، بلکه به عنوان یکی از ارکان مهم پشتیبانی از کشاورزان در عرصه اقتصادی و اجتماعی ظاهر شدند.

ویدئو

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc