کد خبر : 55881
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 آبان 1403 - 7:45

کیفیت هوای اصفهان قابل‌قبول است

کیفیت هوای اصفهان قابل‌قبول است

اصفهان- شاخص کیفیت هوای کلانشهر اصفهان صبح یکشنبه بیستم آبان وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۵ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به هشت صبح یکشنبه بیستم آبان با میانگین ۹۳ AQI در وضعیت قابل قبول است.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ساعت انتشار این گزارش در ایستگاه میدان انقلاب با عدد ۱۱۳، پارک زمزم ۱۰۳ و خیابان پروین اعتصامی ۱۱۶ AQI وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس و در ایستگاه خیابان زینبیه با عدد ۱۵۴ و کردآباد ۱۷۳ AOI وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه را نشان می‌دهد.‌

شاخص هوای صبح یکشنبه کلان‌شهر اصفهان همچنین در ایستگاه خیابان ۲۵ آبان با عدد ۶۹، خیابان احمدآباد ۹۶، دانشگاه صنعتی با عدد ۶۷، خیابان رودکی ۶۵، رهنان و ولدان ۷۱ و سپاهان شهر با عدد ۷۷، خیابان‌های فرشادی و فیض ۶۸ و بولوار کاوه ۸۵ در وضعیت قابل قبول است.

کیفیت هوا در شاهین شهر ۶۶، خمینی‌شهر با میانگین ۹۲، دانشگاه علوم پزشکی کاشان ۶۲، کاشان با میانگین ۸۱، مبارکه ۵۵ و نجف آباد ۷۳ AQI در وضعیت قابل قبول، در سجزی با میانگین ۱۱۱ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس و قهجاورستان ۱۷۱ ناسالم برای عموم افراد جامعه ثبت شد. ایستگاه سنجش آلودگی هوای شهرک صنعتی محمودآباد و زرین شهر قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O۳)، دی اکسید نیتروژن (NO۲)، دی اکسید گوگرد (SO۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc