کد خبر : 90682
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آذر 1404 - 15:56
جشنواره غذاهای بومی و محلی در قهدریجان در جشنواره ملی پیاز برگزار شد

جشنواره غذاهای بومی و محلی در قهدریجان در جشنواره ملی پیاز با هدف نمایش ظرفیتهای فرهنگی و خلاقیت آشپزی منطقه طراحی شده بود، پذیرای علاقهمندان فراوانی شد.
به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان، یکی از بخشهای جذاب و پرمخاطب نخستین جشنواره ملی پیاز و پیازکاران قهدریجان، جشنواره غذاهای بومی و محلی با محوریت پیاز بود. این بخش که با هدف نمایش ظرفیتهای فرهنگی و خلاقیت آشپزی منطقه طراحی شده بود، پذیرای علاقهمندان فراوانی شد.
در این جشنواره، طعمهای اصیل و فراموششدهای که پیاز در آنها نقش اصلی یا مکمل داشت، از طریق غذاها و خوراکیهای محلی احیا و به نمایش گذاشته شد. یکی از ابعاد قابل توجه این بخش، مشارکت فعال و نقش مؤثر زنان خانوار منطقه بود که با ارائه هنر آشپزی خود، نه تنها به غنای فرهنگی جشنواره کمک کردند، بلکه به عنوان یکی از ارکان مهم پشتیبانی از کشاورزان در عرصه اقتصادی و اجتماعی ظاهر شدند.
ویدئو
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰