کد خبر : 97351
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 فروردین 1405 - 15:12

شریفی:روند پرداخت خسارت به واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان دراصفهان آغازشد

شریفی:روند پرداخت خسارت به واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان دراصفهان آغازشد

اصفهان – سخنگوی ستاد تنظیم بازار استان اصفهان از آغاز روند ارزیابی و پرداخت خسارت به واحدهای صنعتی و صنفی آسیب‌دیده خبر داد و گفت: تیم‌های ارزیاب در حال مستندسازی خسارات و پرداخت هستند.

امید شریفی در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان با اشاره به اقدامات انجام شده برای حمایت از واحدهای تولیدی و صنفی در شرایط اخیر اظهار کرد: بلافاصله پس از وقوع خسارات احتمالی، فرآیند رسیدگی و ارزیابی در سطح استان آغاز شده و تیم‌های ارزیاب فرمانداری‌ها مأموریت یافته‌اند ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت مستندسازی و برآورد خسارات را انجام دهند.

وی افزود: با پیش‌بینی منابع مالی لازم، پرداخت خسارت‌ها نیز در دستور کار قرار گرفته و تلاش شده است روند جبران آسیب‌ها با سرعت و دقت پیگیری شود، هرچند عملیات بازسازی ممکن است زمان‌بندی مشخص خود را داشته باشد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار استان اصفهان در ادامه با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های انرژی در کشور گفت: شبکه برق کشور به صورت کاملاً پیوسته و مشابه یک شبکه تارعنکبوتی طراحی شده است و به همین دلیل امکان از کار افتادن کامل آن وجود ندارد.

وی تصریح کرد: با اقدامات و تدابیر شرکت‌های خدمات‌رسان در سطح ملی و استانی، پایداری شبکه‌های برق و گاز حفظ شده و برای واحدهای صنعتی و تولیدی نیز سوخت جایگزین پیش‌بینی و ذخیره‌سازی شده است تا روند تولید با اختلال مواجه نشود.

شریفی در بخش دیگری از سخنان خود به بسته حمایتی دولت برای واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: در قالب این بسته، فرصت زمانی بیشتری برای پرداخت مالیات واحدهای صنعتی در نظر گرفته شده و همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز حمایت‌های بیمه‌ای ویژه‌ای از کارفرمایان آسیب‌دیده انجام خواهد داد.

وی ادامه داد: علاوه بر این، نظام بانکی نیز برای حمایت از تولیدکنندگان همکاری لازم را در خصوص اقساط معوق، مطالبات بانکی و وصول چک‌ها در دستور کار قرار داده و تسهیلات لازم برای تداوم فعالیت واحدهای اقتصادی فراهم شده است.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار استان اصفهان با اشاره به وضعیت بازار کالاهای اساسی در استان نیز گفت: بازار استان به صورت روزانه از سوی ستاد تنظیم بازار و رصدخانه کالایی پایش می‌شود و با وجود افزایش جمعیت در برخی شهرستان‌ها، هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی و خدمات مشاهده نشده است.

وی افزود: فراوانی کالا در فروشگاه‌ها حاصل همراهی اصناف، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی است و با برنامه‌ریزی انجام شده، تأمین کالا برای ماه‌های آینده نیز تضمین شده است.

شریفی در پایان با قدردانی از همراهی مردم و فعالان اقتصادی استان خاطرنشان کرد: همدلی و انسجام میان مردم، اصناف و دستگاه‌های اجرایی موجب حفظ ثبات بازار و آرامش اقتصادی در استان شده و این روند با قدرت ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc