کد خبر : 101297
تاریخ انتشار : جمعه 1 خرداد 1405 - 12:22

۹ مصدوم و یک فوتی در دو حادثه ترافیکی اصفهان

۹ مصدوم و یک فوتی در دو حادثه ترافیکی اصفهان

اصفهان – سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: در دو حادثه ترافیکی بامداد امروز در محورهای تیران به داران و سه‌راه رحیم‌آباد به سمت زیار یک نفر جان باخت و ۹ نفر مصدوم شدند.

عباس عابدی در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان اظهار کرد: بامداد امروز اول خرداد ماه یک مورد واژگونی خودرو پژوپارس ساعت ۰۰:۲۶ در محور تیران به داران و در فاصله ۴۵ کیلومتری داران به مرکز اورژانس گزارش شد.

وی افزود: در این حادثه چهار نفر شامل یک خانم، یک آقا و دو کودک دختر ۸ و ۱۶ ساله مصدوم شدند و یک مرد ۴۱ ساله نیز جان خود را از دست داد.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان ادامه داد: برای امدادرسانی به مصدومان این حادثه دو واحد امدادی اورژانس ۱۱۵ و یک کد هلال احمر به محل اعزام شدند و مصدومان پس از دریافت خدمات اولیه درمانی به بیمارستان بهنیا منتقل شدند.

عابدی با اشاره به حادثه ترافیکی دیگر در صبح امروز گفت: ساعت ۰۵:۴۸ نیز برخورد دو خودروی تیبا و پژو ۲۰۶ در سه‌راه رحیم‌آباد به سمت زیار به اورژانس گزارش شد.

وی افزود: در این حادثه پنج نفر شامل دو زن و سه مرد مصدوم شدند که با اعزام دو واحد امدادی اورژانس ۱۱۵ پس از انجام اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان فارابی منتقل شدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc