رهاسازی ماهیهای خاویاری در مزرعه شهرستان های فلاورجان، آران وبیدگل ، کاشان و خوروبیابانک
رهاسازی ماهیهای خاویاری در مزرعه شهرستان های فلاورجان، آران وبیدگل ، کاشان و خوروبیابانک امسال هزار قطعه انواع ماهی خاویاری در استان اصفهان رهاسازی شد. مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: این تعداد ماهی خاویاری در سه مزرعه شهرستان های فلاورجان، آران وبیدگل ، کاشان و خوروبیابانک رهاسازی شده
رهاسازی ماهیهای خاویاری در مزرعه شهرستان های فلاورجان، آران وبیدگل ، کاشان و خوروبیابانک
امسال هزار قطعه انواع ماهی خاویاری در استان اصفهان رهاسازی شد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: این تعداد ماهی خاویاری در سه مزرعه شهرستان های فلاورجان، آران وبیدگل ، کاشان و خوروبیابانک رهاسازی شده و از لحاظ وزنی به رشد ۳۰ درصدی رسیده است.
محمدرضا عباسی راد با اشاره به اینکه ماهیان خاویاری بعد از گذشت ۱۰سال به باردهی می رسند افزود: با بهره گیری از آب و هوا و منابع آبی مناسب زمینه پرورش گونه هایی از این نوع ماهیان مانند فیل ماهی، سیبری، اوزون برون ، استرلیاد وچال باش فراهم شده است.
وی میانگین وزن ماهیان تولیدی را ۱۰ کیلوگرم اعلام کرد و گفت: ارزش ماهیان خاویاری علاوه بر گوشت، تخم آنهاست که به مروارید سیاه مشهور است.
خاویار که از گران ترین غذاهای جهان به شمار می رود، ماده غذایی پرانرژی و مغذی حاوی پروتیین، املاح معدنی، چربی و ویتامینها است.
برچسب ها :بهاران ، شهرستان فلاورجان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰