کد خبر : 11996
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 دی 1394 - 13:37

رهاسازی ماهیهای خاویاری در مزرعه شهرستان های فلاورجان، آران وبیدگل ، کاشان و خوروبیابانک

رهاسازی ماهیهای خاویاری در   مزرعه شهرستان های فلاورجان، آران وبیدگل ، کاشان و خوروبیابانک امسال هزار قطعه انواع ماهی خاویاری در استان اصفهان رهاسازی شد. مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:  این تعداد ماهی خاویاری در سه مزرعه شهرستان های فلاورجان، آران وبیدگل ، کاشان و خوروبیابانک رهاسازی شده

galeri-tasvir-khaviar-p1
رهاسازی ماهیهای خاویاری در   مزرعه شهرستان های فلاورجان، آران وبیدگل ، کاشان و خوروبیابانک

امسال هزار قطعه انواع ماهی خاویاری در استان اصفهان رهاسازی شد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:  این تعداد ماهی خاویاری در سه مزرعه شهرستان های فلاورجان، آران وبیدگل ، کاشان و خوروبیابانک رهاسازی شده و از لحاظ وزنی به رشد ۳۰ درصدی رسیده است.
محمدرضا عباسی راد با اشاره به اینکه ماهیان خاویاری بعد از گذشت ۱۰سال به باردهی می رسند افزود:  با بهره گیری از آب و هوا و منابع آبی مناسب زمینه پرورش گونه هایی از این نوع ماهیان مانند فیل ماهی، سیبری، اوزون برون ، استرلیاد وچال باش فراهم شده است.
وی میانگین وزن ماهیان تولیدی را ۱۰ کیلوگرم اعلام کرد و گفت:  ارزش ماهیان خاویاری علاوه بر گوشت، تخم آنهاست که به مروارید سیاه مشهور است.
خاویار که از گران ترین غذاهای جهان به شمار می رود، ماده غذایی پرانرژی و مغذی حاوی پروتیین، املاح معدنی، چربی و ویتامین‌ها است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc