کد خبر : 61681
تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 آذر 1403 - 12:55

تعامل منسجم صنعت آبفا به توسعه خدمات‌رسانی به مردم استان‌های همجوار می‌انجامد

تعامل منسجم صنعت آبفا به توسعه خدمات‌رسانی به مردم استان‌های همجوار می‌انجامد

اصفهان- مدیرعامل آبفای استان اصفهان گفت: تعامل و همکاری منسجم و دوسویه میان آبفای اصفهان وچهارمحال‌و بختیاری منجر به توسعه خدمات رسانی به مردم در این دو استان می شود.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، ناصر اکبری ظهر چهارشنبه در نشستی با مدیرعامل آبفای استان چهارمحال و بختیاری بر تقویت علمی بدنه کارشناسی تاکید و اظهار کرد: شرکت‌های آبفا در استان‌های همجوار می‌توانند با ارتباطات سازنده‌ای که در رده‌های مختلف شغلی و در بدنه کارشناسی و مدیریتی برقرار می‌کنند، زمینه‌های ارتقای شرکت‌های آبفا را در ابعاد مختلف فراهم سازند.

وی تبادل تجربیات و دانش را یکی دیگر از مزیت‌های تعامل و همکاری شرکت‌های صنعت آبفا دانست و گفت: بدون شک با تعامل بیشتر، تجربیات و دانش ارزنده‌ای میان فعالان صنعت آبفا مبادله می‌شود که در نهایت ارتقا دانش را در این صنعت به همراه دارد.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان با اشاره به قرابت فرهنگی و اجتماعی این دو استان گفت: تعامل و همکاری منسجم و دوسویه میان آبفای اصفهان و چهارمحال و بختیاری منجر به توسعه خدمات رسانی به مردم در این دو استان می‌شود.

اکبری تقویت و بالندگی صنعت آبفا در کشور را مستلزم همکاری و تعامل دانش و تجربه شرکت‌ها با یکدیگر دانست و تصریح کرد: شرکت‌های آب و فاضلاب با انتقال دانش و تجربه، می‌توانند آسان‌تر و راحت تر بر مشکلات موجود در اقصی نقاط کشور غلبه کنند و این امر در نهایت رشد و بالندگی صنعت آبفا را در کشور رقم می‌زند.

در ادامه این نشست مدیرعامل آبفای چهارمحال و بختیاری با اشاره به مهار بحران آب در سال ۱۴۰۱ گفت: شرکت آبفای استان با مدیریت مهندس اکبری نقش به‌سزایی در مهار بحران استان چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۱ حاصل از گل آلود شدن چشمه کوهرنگ داشت.

محمد کریمی شیاسی افزود: انتظار می‌رود از این پس تعامل و همکاری میان آبفای اصفهان و چهارمحال و بختیاری بیش از گذشته صورت گیرد تا زمینه‌های خدمات بهتر و پایدار به مردم در این مناطق بیش از پیش میسر شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc