کد خبر : 71379
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اردیبهشت 1404 - 12:14

۵۷ درصد بزرگسالان کاشان چاق هستند

۵۷ درصد بزرگسالان کاشان چاق هستند

اصفهان – سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کاشان گفت: ۵۷ درصد بزرگسالان شهرستان کاشان دارای اضافه وزن یا چاقی هستند.

مرتضی پنجه شاهی در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان اظهار کرد: ۵۷ درصد بزرگسالان شهرستان کاشان دارای اضافه وزن یا چاقی هستند، در این راستا مرکز بهداشت شهرستان، همزمان با شروع هفته سلامت و با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری، اقدام به برگزاری پویش نه به چاقی کرد.

وی، هدف اولیه پویش ملی نه به چاقی را، افزایش حساسیت جامعه برای کاهش روند رو به رشد اضافه وزن و چاقی و پیامدهای زیانبار آن عنوان کرد.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کاشان با اشاره به شروع هفته سلامت با شعار «سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد» افزود: این پویش با آغاز ابن هفته شروع شده و انتظارمی رود با ادامه برنامه‌های میان مدت و بلند مدت درآینده، به هدف اصلی کاهش اضافه وزن و چاقی وعوارض ناشی ازآن دست یابیم.

وی، با تاکید بر اهمیت رژیم غذایی سالم جهت پیشگیری از چاقی، توصیه کرد: مردم می تواتند با کاهش مصرف فست فود، نوشابه، شیرینی جات و مصرف میوه و سبزیجات کافی به این پویش بپیوندند.

پنجه شاهی ترویج فرهنگ ورزش‌های همگانی را از جمله مؤلفه‌های مرتبط با تغییر سبک زندگی مردم عنوان کرد و گفت: این ورزش‌ها با هزینه اندک، افراد را در برابر چاقی، دیابت، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و سایر بیماری‌ها ایمن می‌سازد.

وی افزود: علاقه مندان به پیوستن به پویش نه به چاقی، می‌توانند تصاویر، کلیپ‌ها و سایر فعالیت‌های ابتکاری خود را به شماره ۰۹۳۷۲۶۲۱۹۲۵ در اپلیکیشن ایتا ارسال کنند و به آثار برتر به قید قرعه جوایزی اهدا می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc