کد خبر : 73451
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 - 9:29

آموزش‌های دوگانه و مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار ضروری است

آموزش‌های دوگانه و مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار ضروری است

خوانسار -مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان گفت: آموزش‌های دوگانه و مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار، مسیر اشتغال مهارت‌آموختگان را هموارتر می‌کند.

فریده روشن، در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان با اشاره به سیاست‌های نوین سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور اظهار کرد: در این جلسه به موضوعاتی از جمله هیئت امنایی کردن مراکز، اجرای طرح هم‌اتلاف مهارتی، و همچنین تأکید بر لزوم مشارکت، هم‌افزایی و هم‌آفرینی در مسیر توسعه آموزش‌های مهارتی و پاسخگویی به نیاز بازار کار پرداخته شد.

روشن با اشاره به حضور رؤسای مراکز و ادارات آموزش فنی و حرفه‌ای از سراسر استان اصفهان در این نشست افزود: مدیران مراکز با ارائه دیدگاه‌ها و به‌اشتراک‌گذاری تجربیات موفق خود، زمینه‌ساز تبادل دانش و بهره‌گیری از تجارب مدیریتی شدند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای اصفهان همچنین از بازدید جمعی از مسئولان از کارگاه تولید کیف در شهرستان خوانسار خبر داد و گفت: این کارگاه به عنوان نمونه‌ای موفق از آموزش در محیط واقعی کار، با همکاری اداره آموزش فنی و حرفه‌ای خوانسار و در راستای توسعه مشاغل خانگی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری به عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: راه‌اندازی چنین کارگاه‌هایی نه‌تنها موجب اشتغال ۱۵۰ نفر در این شرایط سخت معیشتی شده، بلکه باری از دوش خانواده‌ها و همسران این زنان برداشته است.

وی با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار در این کارگاه به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار شده‌اند، یادآور شد: کارآموزان پس از طی دوره‌های تئوری در مراکز آموزشی، آموزش‌های عملی خود را در این کارگاه فرا گرفته‌اند و اکنون در چرخه تولید کیف فعالیت می‌کنند. برخی از این افراد به‌ویژه زنان سرپرست خانوار، با انجام کار در منزل و ارسال تولیدات به کارگاه، در عین انجام وظایف خانوادگی، در عرصه تولید نیز نقش‌آفرین هستند.

روشن ضمن قدردانی از مدیریت اخلاق‌مدار و دلسوز این کارگاه خاطرنشان کرد: ایجاد چنین فضاهایی می‌تواند به تحقق عدالت آموزشی و اشتغال پایدار کمک کند. این نمونه موفق نشان می‌دهد که با برنامه‌ریزی مناسب، می‌توان به‌طور هم‌زمان کیفیت آموزش و سطح اشتغال را ارتقا داد.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت آموزش‌های دوگانه و مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار تصریح کرد: با تقویت این مدل آموزشی، می‌توان مسیر اشتغال مهارت‌آموختگان را هموارتر کرد و آنان را برای ورود موفق به بازار کار یا آغاز مسیر کارآفرینی آماده ساخت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc