کد خبر : 84368
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱

۲۴ تُن برنج قاچاق در نائین توقیف شد

۲۴ تُن برنج قاچاق در نائین توقیف شد

اصفهان-فرمانده انتظامی شهرستان نایین گفت: در ایست و بازرسی پلیس، یک دستگاه کامیون کشنده توقیف و ۲۴ تُن برنج قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد ریال کشف شد.

سرهنگ احسان بدیعیان در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان اظهار کرد: ماموران انتظامی مستقر در ایست و بازرسی شهید شرافت شهرستان، حین کنترل خودرو های عبوری به یک دستگاه کامیون کشنده حامل بار برنج مشکوک و برای بررسی بیشتر خودرو را متوقف کردند.

وی گفت : پس از متوقف شدن کامیون و ضمن هماهنگی قضائی و در بررسی دقیق ماموران مشخص شد، شماره پروانه بهداشتی محموله ۲۴ تنی برنج و مدارک خودرو با اطلاعات موجود در سامانه گمرک همخوانی ندارد.

فرمانده انتظامی شهرستان نایین با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش این محموله را بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال برآورد کرده اند، تصریح کرد: فرد متخلف با تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی لازم به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.