کد خبر : 90441
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱

۵۶ میلیارد به مالباختگان مجازی برخوار برگردانده شد

۵۶ میلیارد به مالباختگان مجازی برخوار برگردانده شد

اصفهان_فرمانده انتظامی شهرستان برخوار گفت: بیش از ۵۶ میلیارد ریال وجوه برداشت شده غیر مجاز از حساب بانکی شهروندان به حساب آنان برگردانده شد.

سرهنگ نعمت خلیلی در گفت گو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان اظهار کرد: برابر بررسی‌ها، کلاهبرداری‌ها و برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز از جمله جرایمی است که اصلی‌ترین دلیل وقوع آن عدم توجه کاربران به رعایت نکات امنیتی است.

وی افزود: طی ۲ ماه گذشته با تلاش شبانه روزی و اقدمات تخصصی پلیس فتا این فرماندهی، ۵۶ میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال وجوهی که به صورت غیر مجاز از حساب‌های تعدادی از شهروندان برداشت شده شده بود به حساب آنها بازگردانده شد.

‌فرمانده انتظامی شهرستان برخوار خاطرنشان کرد: مهمترین روش مجرمان سایبری در جرایم مالی فریب قربانیان و دریافت رمز دوم و اطلاعات کارت بانکی آنان است که کاربران باید از اعتماد بی جا و واگذاری اطلاعات حساب خود به افراد ناشناس جداً خودداری کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.