کد خبر : 91761
تاریخ انتشار : جمعه 28 آذر 1404 - 14:26

جاده‌های اردستان برف‌گیر است؛ تردد غیرضروری نکنید

جاده‌های اردستان برف‌گیر است؛ تردد غیرضروری نکنید

اردستان-فرمانده انتظامی شهرستان اردستان از آمادگی و استقرار یگان‌های گشت انتظامی جهت امداد رسانی خبر داد و خواهان پرهیز شهروندان از سفرهای غیرضروری شد.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، سرهنگ حجت‌اله بهامین ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کلیه یگان‌های گشت انتظامی در حالت آماده‌باش قرار دارند و آماده امدادرسانی به خودروهای عبوری هستند.

وی خطاب به شهروندان افزود: به منظور حفظ سلامت خود و سایر هموطنان، از تردد غیرضروری در محورهای مواصلاتی منطقه خودداری کنند.

در ادامه، رئیس پلیس راه اردستان، به تشریح وضعیت نامساعد جاده‌ها پرداخت.

سرهنگ حسین کردی‌زاده گفت: محور بَقَم به اصفهان تنها با زنجیر چرخ قابل تردد است؛ محور اردستان به نائین نیز با بارش برف، مه‌گرفتگی و ترافیک روبرو بوده و محور فرعی برزاوند به زَفرِه به طور کامل مسدود است.

وی ادامه داد: عوامل اداره راه‌داری برای بازگشایی محورهای مسدود شده در حال فعالیت هستند.

رئیس پلیس راه اردستان بیان کرد: از رانندگان خواهشمندیم ضمن به همراه داشتن زنجیر چرخ و تجهیزات ایمنی، در جاده‌های مه‌آلود از چراغ‌های مه‌شکن و فلاشر خودرو استفاده کرده و با سرعت مطمئنه و فاصله ۳۰ متری از خودروی جلو حرکت نمایند.

هر دو مقام در پایان از رانندگان خواستند در صورت لزوم سفر، حتماً از سالم بودن خودرو و تجهیزات ضروری زمستانی اطمینان حاصل کرده و با سرعت مطمئنه و احتیاط کامل رانندگی کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc