کد خبر : 92499
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1404 - 13:56

خسروی: ظرفیت‌های خالی صنایع در اصفهان فعال می‌شود

خسروی: ظرفیت‌های خالی صنایع در اصفهان فعال می‌شود

اصفهان – معاون استاندار اصفهان گفت:بهره‌گیری از ظرفیت‌های خالی صنایع و کارخانه‌ها، و توسعه فرهنگ «هم‌پیمایی» برای استفاده بهینه از خودروهای شخصی در اصفهان در دستور کار است.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، کوروش خسروی ظهر شنبه در حاشیه کارگروه بهره‌وری استان اصفهان که با موضوع بهره‌وری اقتصادی و استفاده از فرصت‌های بالقوه برگزار شد، از دو محور اصلی این جلسه خبر داد و اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های خالی صنایع و کارخانه‌ها، و توسعه فرهنگ «هم‌پیمایی» برای استفاده بهینه از خودروهای شخصی در اصفهان در دستور کار است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌های خالی گسترده در شبکه صنعتی استان، آن را «سرمایه عظیم بلااستفاده» توصیف کرد و گفت: «قرار شد شرکت شهرک‌های صنعتی ظرفیت‌های خالی خود را ثبت و معرفی کند تا به جای خرید زمین و احداث سازه‌های جدید، از همین فضاهای موجود برای راه‌اندازی کسب‌وکارها استفاده شود.»

معاون امور اقتصادی استاندار اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع هم‌پیمایی پرداخت و با بیان اینکه ضریب اشغال خودرو در استان به‌طور متوسط حدود ۱.۵ نفر است، هشدار داد: سالانه حجم عظیمی از ثروت به دلیل تردد خودروهای نیمه‌خالی هدر می‌رود.» خسروی تأکید کرد که با ترویج هم‌پیمایی، علاوه بر کاهش مصرف سوخت و آلودگی، می‌توان فرصت‌های تعاملی و اجتماعی جدیدی نیز ایجاد کرد.

وی با اشاره به تجربه موفق کشورهای پیشرفته در اختصاص خطوط ویژه به خودروهای پرظرفیت، از وجود استارت‌آپ‌های فعال در استان برای ارائه نرم‌افزارهای مرتبط خبر داد و گفت: زیرساخت‌های لازم برای اجرای این طرح در استان فراهم است.

خسروی افزود: همچنین در این جلسه، موضوعات دیگری از جمله غربالگری سرطان و بهره‌وری در حوزه انرژی مورد بحث قرار گرفت که پیگیری‌های بعدی برای آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

این جلسه به عنوان بخشی از برنامه‌های منظم کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری برگزار می‌شود و مصوبات آن از طریق سازوکارهای تعریف‌شده به شورای برنامه‌ریزی استان منعکس خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc