کد خبر : 94140
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 بهمن 1404 - 12:03

قصه‌گویان جشنواره کانون به مدارس و فرهنگ‌سراهای اصفهان می‌روند

قصه‌گویان جشنواره کانون به مدارس و فرهنگ‌سراهای اصفهان می‌روند

اصفهان -هم‌زمان با برگزاری بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، برنامه‌های شهری این رویداد فرهنگی در مدارس و مراکز فرهنگی اصفهان اجرا می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، در کنار اجراهای صحنه‌ای بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون، مجموعه‌ای از برنامه‌های شهری با هدف گسترش ارتباط مستقیم قصه‌گویان با کودکان و نوجوانان، در روزهای ۲۶ و ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ در مدارس و فرهنگ‌سراهای شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، در روز ۲۶ بهمن از ساعت ۸:۳۰ تا ۹:۳۰، برنامه‌های قصه‌گویی در «باغ تجربه» اصفهان آغاز می‌شود. در این برنامه سمیرا آذری‌پور به‌عنوان مجری‌قصه‌گو، با اجرای مسابقه، بازی و روایت قصه، فضای تعاملی و شاد برای مخاطبان ایجاد می‌کند. همچنین عبدالحسین حسینی‌روش از استان فارس در بخش «دینی» قصه «حضرت سلیمان و هیزم‌شکن» را روایت می‌کند و زهرا دیانتی از استان اصفهان نیز در بخش «قصه‌های نو» با قصه «بیا بریم حرفسون» به اجرای برنامه می‌پردازد. این گروه در ادامه، با حضور در مدرسه «سرزمین قصه‌ها»، اجرای خود را برای دانش‌آموزان این مرکز ادامه می‌دهد.

در روز ۲۷ بهمن نیز برنامه‌های شهری جشنواره از ساعت ۸:۳۰ تا ۹:۳۰ در مدرسه شهدای رهنان برگزار می‌شود. در این بخش، سمیرا آذری‌پور اجرای برنامه را بر عهده دارد و محدثه عباسی‌مقدم از استان فارس در بخش «با ابزار» قصه «مشکل زرافه‌ای» را برای دانش‌آموزان روایت می‌کند. همچنین مریم فلاحی‌نرمی از استان مازندران در بخش «ایثار و قهرمانان» با قصه «چشم چشم دو ماهی» به بیان مفاهیم انسانی و اخلاقی می‌پردازد. این برنامه‌ها در ادامه، از ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰ در فرهنگ‌سرای مادر برای عموم کودکان و نوجوانان اجرا خواهد شد.

برگزاری رویدادهای شهری جشنواره قصه‌گویی کانون، با هدف ترویج فرهنگ قصه‌گویی، تقویت تخیل و مهارت‌های ارتباطی کودکان و نوجوانان و ایجاد فرصت برابر برای بهره‌مندی از برنامه‌های فرهنگی، هم‌زمان با اجراهای اصلی جشنواره انجام می‌شود.

بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در روزهای ۲۶ و ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ در سینما چهارباغ اصفهان برگزار می‌شود و علاوه بر برنامه‌های صحنه‌ای، با اجرای گسترده برنامه‌های شهری، حال‌وهوای قصه را به مدارس و مراکز فرهنگی شهر می‌برد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc