کد خبر : 82739
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶

امام‌جمعه اصفهان: دشمنان از پیشرفت ایران اسلامی به خشم آمده‌اند

امام‌جمعه اصفهان: دشمنان از پیشرفت ایران اسلامی به خشم آمده‌اند

اصفهان – امام جمعه اصفهان گفت: پیشرفت‌های ایران در همه حوزه‌ها دشمنان را به غیظ آورده و موشک‌های نقطه‌زن نماد اقتدار و خوداتکایی کشور است.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد صبح سه شنبه در دیدار با اعضای سازمان بسیج مداحان و جمعی از فعالان جامعه ستایشگری، شعرا و روحانیون «رسالات»، با استناد به آیه ۲۹ سوره فتح، ویژگی‌های همراهان راستین پیامبر (ص) را شدت عمل در برابر دشمنان محارب، مهربانی با یکدیگر و پایبندی به رکوع و سجود دانست و اظهار کرد: این صفات امروز در انقلاب اسلامی متبلور شده است.

وی با اشاره به تشبیهی از انجیل درباره مؤمنان که همچون زراعتِ مستقل رشد می‌کنند، گفت: انقلاب اسلامی با اتکا به توان درونی، با سرعت و قدرت پیشرفت کرده و هیچ‌کس را کدخدای خود نمی‌داند؛ همین استقلال، کفار و دشمنان را به شگفتی و عصبانیت واداشته است.

امام‌جمعه اصفهان با اشاره به رشد تولید برق کشور از ۷ هزار مگاوات به ۹۰ هزار مگاوات، این پیشرفت‌ها را حاصل تلاش در شرایط جنگ و تحریم دانست و تأکید کرد: دشمنان تلاش دارند این خدمات را از دید مردم پنهان کنند.

وی با نقل آیه «لَا تَجِدُ قَوْمًا یُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ…»، گفت: مردم مؤمن با کسانی که با خدا و رسولش دشمنی می‌کنند، دوستی ندارند. پس از انقلاب اسلامی در هیچ زمینه‌ای عقب‌نشینی نکرده‌ایم و پیشرفت‌های ما مایه غیظ دشمنان شده است.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد با اشاره به آموزه‌های اسلام درباره صلح، یادآور شد: در صورت تمایل طرف مقابل به صلح، مسلمانان باید از جنگ دست بکشند، اما باید نسبت به نیرنگ دشمن هوشیار بود.

وی اتحاد ملت ایران را لطف الهی دانست که به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا شکل گرفته و تأکید کرد: این الفت را خداوند ایجاد کرده و اگر همه مال دنیا را تقسیم می‌کردید، هرگز چنین وحدتی حاصل نمی‌شد.

در ابتدای این دیدار، مسئول سازمان بسیج مداحان، محمد ابراهیمی، نخستین گردهمایی مشترک مداحان، شعرا و روحانیون را فرصتی برای تقویت فعالیت‌های فرهنگی خواند. همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین صغیرا، بر استمرار جلسات «رسالات» به‌صورت فصلی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی دانشمند نیز با تبریک هفته دفاع مقدس، یادآور شد: از حدود چهار هزار شهید روحانی کشور، ۷۰۰ شهید متعلق به استان اصفهان‌اند، اما تاکنون اثر هنری درخور برای معرفی نقش روحانیون در جبهه‌ها تولید نشده است.

وی بر ترویج نام و یاد حضرت حجت (عج) در مجالس، مساجد، مدارس و دانشگاه‌ها تأکید کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc