کد خبر : 100762
تاریخ انتشار : شنبه 26 اردیبهشت 1405 - 14:35

مرکز خدمات جامع سلامت ابوزیدآباد به بهره‌برداری رسید

مرکز خدمات جامع سلامت ابوزیدآباد به بهره‌برداری رسید

کاشان – معاون دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مرکز خدمات جامع سلامت ابوزیدآباد از طریق ارتباط ویدیو کنفرانس توسط وزیر بهداشت افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، سیدمحمد بهشتی پیش از ظهر شنبه در آئین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت ابوزیدآباد اظهار کرد: این پروژه که با اعتباری بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان احداث شده است، امروز شنبه به طور رسمی افتتاح شد.

وی ابراز کرد: تکمیل و افتتاح این پروژه یکی از مطالبات به حق مردم منطقه بود که خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر و بهره‌گیری از منابع ملی، امروز شاهد بهره‌برداری از آن هستیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: این مرکز نقش کلیدی در ارتقای شاخص‌های سلامت خانواده و پایش مستمر وضعیت بهداشتی ساکنان ابوزیدآباد ایفا خواهد کرد.

وی افزود: این مرکز بهداشتی در زمینی به مساحت ۱۶۰۰ متر مربع و با زیربنای ۵۷۰ متر مربع احداث شده است. کاربری آن به طور تخصصی جهت ارائه خدمات جامع بهداشتی در نظر گرفته شده که شامل واحدهای مراقبت از مادر و کودک، سلامت روان، پیشگیری از بیماری‌ها، معاینات عمومی، بیماری‌های دهان و دندان و پذیرش بیماران اورژانسی است.

بهشتی ادامه داد: خانه زیست پزشک و بخش درمانی تا پایان سال تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

وی گفت: برای تکمیل این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۴، مبلغ ۱۴ میلیارد تومان هزینه شده است که اعتبار آن از محل ماده ۳۷ تامین شده است. این طرح ملی بر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام بهداشتی با هدف تقویت نظام شبکه در سطح کشور تمرکز دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc