کد خبر : 100874
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 اردیبهشت 1405 - 16:31

تأکید دهشیری بر اهمیت حضور حماسی مردم و تبعیت از رهبری

تأکید دهشیری بر اهمیت حضور حماسی مردم و تبعیت از رهبری

اردستان-امام‌جمعه اردستان گفت: حضور پرشکوه در بیش از هفتاد شب در میادین و خیابان‌های سراسر ایران یک تلاش و مجاهدت است.

حجت الاسلام حسن دهشیری در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان در حاشیه تجمع حماسی مردم اردستان اظهار کرد: حضور پرشکوه در بیش از هفتاد شب در میادین و خیابان‌های سراسر ایران یک تلاش و مجاهدت است که این حضور یک پشتوانه برای رزمندگان و نیروهای مسلح محسوب شده و ستودنی است.

وی افزود: این شب‌ها ایستادگان در میدان همان زنان و مردان قهرمان بوده که از پیروان ولایت، ادامه‌دهندگان راه رهبر شهید و علاقه‌مندان رهبر انقلاب هستند که به تبعیت از ایشان و تا زمانی که رهبر بزرگوار اعلام کنند در میدان حضور پیدا خواهند کرد.

امام‌جمعه اردستان خاطرنشان کرد: زنان و دختران باعفاف و باحجاب ادامه دهندگان راه فاطمه و زینبی هستند که در میدان حضور دارند و علت آن‌ نیز این بوده که این‌ها ولایت‌مدارند.

دهشیری با اشاره به روز شهادت امام جواد(ع)، تصریح کرد: امام جواد(ع) با ۲۵ سال زندگی در این دنیا با فراز و نشیب فراوان همانند پدر خود امام‌رضا(ع) راه سایر ائمه ادامه داد و شیعه را به عنوان یک مکتب به جهان شناساند و از آن پاسداری کرد.

وی تاکید کرد: ملت حاضر در میدان بدانند که هرگز از منظر و محضر خدا دور نیستند و همین اعلان مبارزه با آمریکا در قالب شعار مرگ بر آمریکا که توسط مردم سر داده می‌شود نیز موثر است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc