کد خبر : 101294
تاریخ انتشار : جمعه 1 خرداد 1405 - 12:03

سقاب اصفهانی: کلید اصلاح مصرف انرژی در رفتار مردم است

سقاب اصفهانی: کلید اصلاح مصرف انرژی در رفتار مردم است

اصفهان – معاون رئیس‌جمهور گفت: اصلاح مصرف زمانی آغاز می‌شود که اختیار و منفعت صرفه‌جویی به مردم منتقل شود، نه اینکه با دستور بخواهیم رفتار مصرفی را تغییر دهیم.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، صبح جمعه و در نشست مشترک معاون رئیس‌جمهور، استاندار اصفهان و جمعی از کارآفرینان استان مدل جدید مدیریت انرژی کشور با محوریت انتقال اختیار و منافع صرفه‌جویی به استان‌ها تشریح شد و اصفهان به عنوان نخستین پایلوت این طرح معرفی گردید.

ضرورت اصلاح رفتار مصرفی

در این نشست، اسماعیل سقاب اصفهانی با اشاره به اینکه ریشه بسیاری از مشکلات حوزه انرژی در ساختارهای ناکارآمد و بی‌توجهی به نقش ذی‌نفعان قرار دارد، بیان کرد که کاهش مصرف انرژی با سیاست‌های دستوری ممکن نیست و نیازمند طراحی میدان تصمیم‌سازی برای مردم و مصرف‌کنندگان واقعی است. وی تأکید کرد بخش قابل توجهی از اتلاف انرژی ناشی از رفتارهای نادرست مصرفی است و اصلاح این رفتار بدون فشار مستقیم اقتصادی می‌تواند به کاهش چشمگیر مصرف منجر شود.

انتقال اختیار انرژی به استان‌ها

معاون رئیس‌جمهور با تشریح مدل جدید همکاری با استان‌ها اعلام کرد در این الگو، سهمیه انرژی هر استان به طور کامل در اختیار مدیریت استان قرار می‌گیرد و هر مقدار صرفه‌جویی که ایجاد شود، سهم مشخصی از منافع اقتصادی آن به استان بازمی‌گردد. وی افزود دولت تنها نتیجه را پایش می‌کند و در جزئیات، ابزارها یا روش‌های انتخابی استان‌ها دخالتی نخواهد داشت.

سقاب اصفهانی با اشاره به فراهم بودن زیرساخت‌های قانونی برای اجرای پایلوت در اصفهان گفت در صورت نهایی شدن چارچوب مشترک، اجرای طرح از هفته آینده در استان آغاز می‌شود. استاندار اصفهان نیز با استقبال از این برنامه، بر آمادگی استان برای همکاری با کارآفرینان و بخش خصوصی به منظور تدوین مدل اجرایی مشترک تأکید کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc