جلسه فرماندار با پرسنل فرمانداری و بخشداری های تابعه

✍️شهرستان فلاورجان : عصر ۸ آذر ماه، جلسه دکتر یارمحمدیان سرپرست فرمانداری فلاورجان با پرسنل فرمانداری و بخشداری های تابعه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان،، عصر ۸ آذر ماه، جلسه دکتر یارمحمدیان سرپرست فرمانداری فلاورجان با پرسنل فرمانداری و بخشداری های تابعه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
❇️در این جلسه، دکتر یارمحمدیان بر اهمیت همکاری و تعامل بین کارکنان تأکید کرد و همچنین بر لزوم برنامهریزی دقیق و پایبندی به قوانین و مقررات تأکید و از کارکنان خواست تا نظم و انضباط اداری را رعایت کنند.
❇️ ایشان همچنین به اهمیت همکاری با ادارات دیگر شهرستان اشاره داشت و در ادامه بیان کرد: کارکنان فرمانداری و بخشداری ها با همکاری و هماهنگی با ادارات، در جهت رشد و توسعه شهرستان تلاش کنند.
برچسب ها :فرمانداری شهرستان فلاورجان ، نیوز فلاورجان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰