اهدای اعضای بدن دانش آموز فلاورجانی به چند بیمار جان تازه بخشید

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان،مائده قاسمی، دانشآموز مقطع متوسطه اول دبیرستان خدیجه کبری روستای جوجیل فلاورجان چند روز پیش بر اثر سانحه تصادف دچار آسیب جدی شد و متاسفانه دچار مرگ مغزی شد. خانواده فداکار قاسمی در اقدامی خداپسندانه و با رضایت قلبی،تصمیم گرفتند اعضای بدن فرزند خود را به بیماران نیازمند اهدا کنند
به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان،مائده قاسمی، دانشآموز مقطع متوسطه اول دبیرستان خدیجه کبری روستای جوجیل فلاورجان چند روز پیش بر اثر سانحه تصادف دچار آسیب جدی شد و متاسفانه دچار مرگ مغزی شد.
خانواده فداکار قاسمی در اقدامی خداپسندانه و با رضایت قلبی،تصمیم گرفتند اعضای بدن فرزند خود را به بیماران نیازمند اهدا کنند تا با این کار،نام و یاد فرزندشان برای همیشه زنده بماند.
اعضای بدن این دانشآموز نوجوان شامل قلب،کلیهها و کبد و …پس از انجام مراحل قانونی و پزشکی،به بیماران نیازمند اهدا شد و امید به زندگی را در دلهای آنان روشن کرد.
مدیریت آموزش و پرورش فلاورجان ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم قاسمی و آرزوی صبر و شکیبایی برای ایشان،این اقدام خداپسندانه را ارج مینهد و از خداوند متعال برای این عزیز سفر کرده،علو درجات را مسئلت مینماید.
شادروان مائده قاسمی به همراه خواهر مرحومه اش مبینا قاسمی چند روز پیش دچار سانحه تصادف شده بودند
برچسب ها :آموزش و پرورش فلاورجان ، نیوز فلاورجان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰