کد خبر : 97505
تاریخ انتشار : شنبه 8 فروردین 1405 - 17:32

اشتغال و حرفه‌آموزی زندانیان از اولویت‌های جدی دادستانی کل کشور است

اشتغال و حرفه‌آموزی زندانیان از اولویت‌های جدی دادستانی کل کشور است

اصفهان-معاون نظارت بر دادسراها و ضابطین دادستان کل کشور با تأکید بر توسعه برنامه‌های اشتغال و مهارت‌آموزی در زندان‌ها گفت:اشتغال و حرفه‌آموزی زندانیان از اولویت‌های جدی دادستانی کل کشور است.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، عباس منصوری معاون نظارت بر دادسراها و ضابطین دادستان کل کشور به همراه سید محمد موسویان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اصفهان، معاون دادستان مرکز استان و مدیران سازمان زندان‌های استان اصفهان ظهر شنبه از زندان مرکزی اصفهان بازدید کردند.

در جریان این بازدید پنج‌ساعته، مسئولان از بندهای مختلف زندان، مرکز دادرسی الکترونیکی، کارگاه‌های اشتغال و حرفه‌آموزی، کارخانجات بنیاد تعاون و همچنین مرکز بهداشت و درمان زندان مرکزی اصفهان بازدید کردند.

اشتغال و حرفه‌آموزی زندانیان از اولویت‌های جدی دادستانی کل کشور است

در این بازدید، معاون نظارت بر دادسراها و ضابطین دادستان کل کشور و دادستان عمومی و انقلاب اصفهان با زندانیان گفت‌وگوی چهره‌به‌چهره انجام داده و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفتند. همچنین روند اجرای فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی، برنامه‌های غنی‌سازی اوقات فراغت و نحوه ارائه خدمات بهداشتی، پزشکی، فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و رفاهی به زندانیان مورد بررسی قرار گرفت.

منصوری در حاشیه این بازدید خطاب به دادستان‌های مراکز استان‌ها تأکید کرد: بازدید از زندان‌های حوزه‌های قضایی باید به‌صورت مستمر انجام شود تا درخواست‌های زندانیان بررسی و مقررات قانونی در خصوص آنان اعمال شود.

وی همچنین در جریان این بازدید مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهید امیررضا نوروزی مستقر در زندان مرکزی اصفهان را افتتاح کرد و بر تقویت برنامه‌های اصلاحی، اشتغال‌محور و حمایتی در زندان‌های سراسر کشور تأکید کرد.

اشتغال و حرفه‌آموزی زندانیان از اولویت‌های جدی دادستانی کل کشور است

معاون نظارت بر دادسراها و ضابطین دادستان کل کشور با اشاره به اعطای مرخصی و پایان حبس به افراد واجد شرایط تصریح کرد: قطعاً این نوع ارفاقات قانونی شامل مجرمان جرایم خشن، خطرناک و سابقه‌دار از جمله سرقت نخواهد شد.

گفتنی است در پایان این بازدید سرزده، زمینه آزادی ۲۲۰ مددجو با اعطای ارفاقات قانونی و مرخصی پایان حبس فراهم شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc